Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - INDEX COMPANII - ROMELECTRO SA
PAGINA PERSONALIZATA


ROMELECTRO SA

ROMELECTRO SA

Adresa: Bd. Lacul Tei nr. 1-3, București, S2
Telefon: +4021/2004.300, +4021/2004.305, +4021/2004.307
Fax: +4021/2004.375
E-mail: office@romelectro.ro
Web site: www.romelectro.ro
Domenii: Instalatii electrice si automatizari
Descriere activitate
Cu o experienta de peste 50 de ani pe piata locala si internationala, Romelectro este in prezent unul dintre cei mai importanti EPC contractori din Romania, acoperind prin intermediul proiectelor sale intregul lant al energiei: de la producerea la transportul, distributia si furnizarea de energie electrica.
Prezentare companie/institutie
ROMELECTRO: Cinci decenii de activitate si afaceri de 322 milioane de lei
 
 
 
 
 
 
 
Dan Octavian Georgescu
Functia/Firma: vicepresedinte si director general, Romelectro.
 
Romelectro, unul dintre cei mai importanti antreprenori generali din Romania, cu o experienta de aproape 50 de ani in executia de proiecte complexe de energie - centrale termo si hidroelectrice, statii si linii de inalta tensiune, a incheiat anul 2019 cu o cifra de afaceri de 322,85 milioane de lei. Pentru anul 2020, conducerea companiei nu a inaintat inca o prognoza, avand in vedere perioada atipica pe care o traversam, insa perspectivele pe termen mediu si lung sunt favorabile, datorita investitiilor prognozate in sectorul energetic.
Cu un numar de aproximativ 170 de angajati proprii, Romelectro are capabilitatile umane, materiale si financiare sa preia ca antreprenor realizarea oricarui proiect complex la cheie din sectorul energetic, atat in tara, cat si in strainatate.
 
- Ce impact a avut pandemia asupra activitatii si cum ati gestionat aceasta criza?
- Pandemia de coronavirus declansata la inceputul anului 2020 a gasit compania Romelectro cu aproape 15 santiere deschise in tara, proiecte din domeniul centralelor termoenergetice si hidroelectrice, statiilor si liniilor electrice. In conditii dificile impuse de starea de urgenta si mai apoi de cea de alerta, cu grija maxima pentru angajatii proprii, dar si pentru clientii si partenerii de contracte, Romelectro a continuat lucrul pe aceste santiere si s-a organizat cum a putut mai bine ca mersul lor sa continue. A fost o proba serioasa de maturitate si responsabilitate profesionala. Atat in 2021, cat si in urmatorii ani, Romelectro va continua sa promoveze investitii in concordanta cu principiile dezvoltarii durabile.
- Care sunt principalele proiecte la care lucrati in aceasta perioada?
- Dintre lucrarile mai importante, derulate in aceasta perioada in tara, mentionam termocentrala de la Iernut, unde Romelectro construieste, alaturi de un partener spaniol, un bloc energetic pe gaze de 430 MW, avand ca investitor pe Romgaz, hidrocentrala de la Stejaru, unde se reabiliteaza toate cele 6 grupuri energetice, o hidrocentrala mai mica pe Olt, la Slatina, precum si un numar mare de proiecte complexe de statii electrice: Bradu, Focsani Vest, Bacau Sud, Roman Nord, Craiova, Smardan, Medgidia si de linii electrice, cum ar fi axul Banat, Portile de Fier - Anina - Resita, apoi Valea Ialomitei - Pelicanu.
- Care sunt directiile de actiune viitoare, in vederea dezvoltarii companiei?
- Energetica romaneasca, aflata in tranzitie, va cunoaste investitii noi, care sa o aduca in concordanta cu cerintele actuale privind reducerea completa a emisiilor de carbon si care sa implementeze conceptele de decarbonizare, digitalizare, descentralizare, dereglementare. Romelectro are capabilitatile umane, materiale si financiare sa preia ca antreprenor realizarea unei parti cat mai insemnate a acestor investitii.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Noiembrie/Decembrie 2020)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
rigips
Acvatot 2019
EDIT-Structural
concelex
CDS
ness project
ERBASU CONSTRUCT
noark
Ubitech
theda mar
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
siniat
strabag nivel 1
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander