Agenda Constructiilor
Duminica, 14 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - BRASOV: Investitie de 12 milioane euro in dezvoltarea Montebello Transylvania
BRASOV: Investitie de 12 milioane euro in dezvoltarea Montebello Transylvania
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 06 Iul 2023 11:48
Compania de dezvoltare imobiliara Grand Development investeste peste 12 milioane de euro in dezvoltarea Montebello Transylvania Resort, amplasat langa Brasov. Compania a fost fondata si este condusa de Ionut Nicolescu, dupa ce a realizat exit-ul din compania de consultanta imobiliara SVN Romania si holdingul imobiliar Meta Estate Trust, companii unde a fost unul dintre co-fondatori.
Montebello Transylvania Resort va fi format 47 de vile tip chalet scandinav, cu spatii mari vitrate si dotari premium, precum si facilitati individuale cum ar fi foisor, jacuzzi, gradini private amenajate peisagistic si doua locuri de parcare private. Proiectul este amplasat intr-o poiana montana de 2,6 hectare din apropierea Brasovului, in mijlocul unei paduri seculare localizate pe raza localitatii Cristian si in apropiere de drumul Rasnov - Poiana Brasov, la o distanta de 20 de minute de recent inauguratul Aeroport International Brasov.
Montebello Transylvania Resort reprezinta un proiect de reconversie, fiind dezvoltat pe fostul amplasament al unei fabrici de caramida, abandonata de peste 25 de ani. In ultimele 12 luni au fost realizate ample lucrari de conectare si racordare a terenului la toate retelele utilitare, care anterior se aflau la distante de cativa kilometri de proiect. In prezent se efectueaza bransarile individuale ale vilelor precum si amenajarile generale ale terenului si proiectului, care va include si trei parcuri si o serie de facilitati, inclusiv un serviciu de concierge pentru rezervari, inchirieri de echipamente sportive si servicii de catering si aprovizionare. Prima faza a proiectului va fi finalizata in luna noiembrie a acestui an.
„Brasovul a devenit a doua cea mai mare piata rezidentiala regionala din Romania si este piata care ofera cel mai mare randament investitional din tara, proprietatile de aici atragand turisti pe intreaga perioada a unui an. Potentialul de dezvoltare al Brasovului este urias iar deschiderea Aeroportului International va aduce un plus semnificativ pe toate palierele economice, inclusiv pe cel turistic - doar doua curse charter pot ocupa intreaga capacitate hoteliera de cinci stele din Brasov. Am decis astfel sa dezvoltam nu doar un proiect care sa satisfaca dorintele unui cumparator a unei locuinte premium de vacanta ci si un produs care sa ofere un randament investitional ridicat”, a declarat Ionut Nicolescu, fondator Grand Development.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
quadratum
rigips
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
Ubitech
noark
EDIT-Structural
ness project
BogArt
theda mar
concelex
viarom
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
siniat
Arduro
SIGM
CDS
konsent
Acvatot 2019
SSAB

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander