Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - COMNORD Development a inceput lucrarile la ansamblul rezidential Quartier Du Nord
COMNORD Development a inceput lucrarile la ansamblul rezidential Quartier Du Nord
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 05 Iul 2023 12:24
Comnord Development, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte premium din piata locala, cu peste 30 de ani de experienta, a lansat vanzarile in complexul Quartier Du Nord, noul proiect rezidential de lux localizat in nordul Bucurestiului. Lucrarile de executie sunt planificate sa inceapa anul acesta in luna septembrie, investitia proiectului fiind estimata la peste 30 milioane euro.
Amplasat pe malul Lacului Tei, in inima polului de business Pipera-Floreasca, Quartier du Nord se afla la doar 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Pipera, in proximitatea unor proiecte-ancora de birouri. Construit pentru cei care vor sa economiseasca timpul petrecut in trafic, Quartier du Nord va beneficia de toate facilitatile necesare unui proiect exclusivist, oferind comunitatii toate facilitatile unei vieti urbane moderne precum: proximitatea fata de scoli, galerii comerciale, vedere panoramica spre lac, finisaje premium si peste 2.000 mp de spatii verzi.
Amplasat pe un teren de 5900 mp, ansamblul cu regim de inaltime P+6/6D+ET 7R va livra in total 129 de unitati rezidentiale, de la studiouri si apartamente cu gradina privata, pana la apartamente de 4 camere, precum si duplexuri. Proiectul, de tipul gatted community, ce ofera o panorama absolut superba asupra Lacului Tei, va fi certificat Green Home si va beneficia de 162 de locuri de parcare subterane, un parc propriu cu loc de joaca pentru copii de aproximativ 2400 mp, pompe de caldura aer-apa pentru incalzire si racire, panouri fotovoltaice pentru consumul de energie electrica aferent partilor comune, acces securizat, supraveghere video, finisaje de lux, etc.
Comnord Development a proiectat Quartier du Nord respectand cerintele de mediu, sustenabilitatea fiind unul dintre obiectivele principale ale companiei. Astfel, cladirea se bucura de o eficienta energetica deosebita datorita materialelor si tehnologiilor moderne, care faciliteaza o amprenta scazuta de CO2 si un consum redus de energie.
Compania imobiliara Crosspoint Real Estate va asista in exclusivitate Comnord in procesul de vanzare a ansamblului Quartier du Nord. “Zona de nord a Bucurestiului ramane reperul absolut pentru clientii segmentului premium, iar Quartier du Nord ofera, pe langa localizarea ideala si finisajele premium, locuinte sustenabile la cele mai inalte standarde ale secolului 21. O dovada in plus a calitatii pe care o ofera Quartier du Nord este ca, in doar doua luni de la lansare, proiectul este vandut in proportie de 40%.”, spune Alin Popa, Director, Residential Agency, Crosspoint Real Estate
“Ca si in cazul proiectelor noastre anterioare, in centrul viziunii noastre se afla un angajament fata de confortul clientilor nostri, de sustenabilitate si de viata responsabila. Acest proiect prezinta dedicarea noastra pentru a crea o fuziune armonioasa intre traiul exclusivist si designul sustenabil. Cu o infrastructura sustenabila si tehnologii de ultima generatie intreaga comunitate se va bucura de confortul si eleganta proiectului si, in acelasi timp, va contribui la un viitor mai verde.”, declara Cosmin Dinescu, partener si CEO al Comnord Development.
Livrarile pentru Quartier du Nord sunt planificate pentru trimestrul IV 2025.
 
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
siniat
Acvatot 2019
quadratum
MAKITA
SIGM
CDS
theda mar
rigips
concelex
viarom
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
CONCEPT STRUCTURE
SSAB
ness project
EDIT-Structural
Ubitech
Arduro
noark
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander