Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Debut lucrari la noul Spital Amethyst din Satu Mare, investitie de 10 milioane euro
Debut lucrari la noul Spital Amethyst din Satu Mare, investitie de 10 milioane euro
Info-Santiere Publicat de AG&F 16 Mai 2024 09:47
Amethyst Radiotherapy, cea mai mare retea de clinici de radioterapie din Europa, va investi 10 milioane de euro in constructia unui spital in Satu Mare dedicat tratamentelor oncologice. Acesta este al V-lea spital Amethyst din Romania, deschiderea fiind programata pentru luna ianuarie 2025.
”Speram ca luna ianuarie 2025 sa fie luna in care deja satmarenii sa poata fi tratati in cadrul noului spital, aprope de familiile lor, fara a mai fi nevoiti sa faca deplasari consumatoare de timp si resurse in alte orase (Cluj-Napoca, Bucuresti, Oradea, Baia-Mare, etc)”, mentioneaza primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gabor.
In noul spital din Satu Mare, pacientii vor beneficia de cele mai noi tehnici de tratament oncologic atat in ceea ce priveste radioterapia, cat si chimioterapia. Costurile tratamentelor vor fi acoperite integral de catre Casa Nationala de Sanatate si acestea vor fi administrate si supravegheate de catre o echipa formata din peste 100 de cadre medicale. 
”Suntem incantati sa aducem expertiza si resursele noastre la Satu Mare si sa contribuim la lupta impotriva cancerului in Romania. Vom continua sa lucram indeaproape cu autoritatile locale pentru a aduce un impact pozitiv in lupta impotriva cancerului. Accesul la reteaua europeana de autostrazi, precum si proiectele de dezvoltare a infrastructurii deruate in ultimii 8 ani, fac din Satu Mare un oras interesant pentru investitori. Dorim sa le multumim autoritatilor locale din Satu Mare pentru sprijinul si colaborarea lor, factori importanti care au facut posibila demararea constructiei pentru noul spital intr-un termen foarte scurt. Sustinerea acestora a fost esentiala in construirea unui astfel de spital in Satu Mare”, a declarat Dr. Ciprian Casian, CEO Amethyst Romania.
Lucrarile de constructii sunt executate de Tarr Const si Tarr Beton.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
viarom
CDS
siniat
EDIT-Structural
ness project
rigips
Acvatot 2019
theda mar
MAKITA
noark
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
concelex
ERBASU CONSTRUCT
konsent
strabag nivel 1
leviatan
BogArt

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander