Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Eden Capital lanseaza faza 3 a Cortina North (P+10E), cu peste 500 de locuinte
Eden Capital lanseaza faza 3 a Cortina North (P+10E), cu peste 500 de locuinte
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 07 Iun 2023 13:41
Cortina North incepe vanzarile la faza a treia a ansamblului - depasind cu mult cifra de afaceri de circa 100 milioane euro, a livrat integral prima faza a proiectului.
Eden Capital Development, cu un portofoliu de peste 2.900 de apartamente premium si high-end in 5 proiecte rezidentiale din Bucuresti, lanseaza faza a treia a ansamblului Cortina North, din Pipera. Acesta va avea peste 500 apartamente premium de tip studio, cu 2 si cu 3 camere.
Regimul de inaltime al blocului va fi de S+P10 si si va include locuri de parcare terane si subterane pe 2 niveluri. Preturile de lansare pornesc de la 73.230€ +TVA pentru un apartament tip studio, pentru cele cu 2 camere incepand de la 96.048€+ TVA, iar pentru cele cu 3 camere de la 142.845€ + TVA.
 
Ce inseamna sa te muti intr-un ansamblu deja locuit
Tot in cadrul ansamblului, dezvoltatorul a integrat numeroase facilitati conexe gandite intr-o maniera ce va aduce valoare adaugata comunitatii din Cortina North. Printre facilitatile disponibile locatarilor Cortina North se numara un bazin semi-olimpic de inot, o pista de alergare de 1,5 km, un centru de fitness si wellness (cu sala de forta, studio aerobic, studio crossfit, studio pilates, masaj, saune etc) peste 10.000 mp de spatii verzi si 7 spatii comerciale.
“Dupa ce locatarii din primele doua faze ale proiectului au format deja o comunitate bazata pe principii si valori comune, faza a treia, si ultima a proiectului, vine cu o extindere a acesteia, cu reala confirmare a unei povesti de succes, cu facilitati menite sa pastreze standardele Cortina.” (Elena Dumitrache, Head of Sales Cortina)
Randament Cortina North
Cu o valoare medie a investitiei de 105.000 euro pentru un apartament cu doua camere din faza 3 si o valoare de piata la inchiriere de 8400 de euro/an, (700euro/luna la 2 camere) randamentul in cazul investitiei este de 8%.
“Succesul unui ansamblu rezidential nu este dat doar de pret sau de compartimentarea unitatilor. Mixul de servicii oferit proprietarilor este si el esential. Vorbim de acele spatii non-rezidentiale care cresc calitatea vietii, oferind acces la relaxare, cumparaturi sau spatii de lucru. De asemenea, credem cu tarie ca un proiect poate sa ajunga un esec daca nu este sustinut de o echipa pe masura, motiv pentru care investim constant in formarea si perfectionarea departamentului de vanzari Cortina prin cursuri de vanzari, training-uri de comunicare si abilitati de negociere, precum si workshop-uri pentru dezvoltarea abilitatilor tehnice. Ne bucuram ca toata munca noastra se reflecta atat in piata imobiliara, cat si in ritmul si cifrele de vanzari ale proiectelor de sub umbrela Cortina.”(Elena Dumitrache, Head of Sales Cortina)
Eden Capital Development are capital integral romanesc si este prezenta pe piata rezidentiala din Bucuresti din anul 2009. Compania are in portofoliu, sub marca Cortina, cinci ansambluri construite deja sau aflate in curs de dezvoltare – Cortina Residence, Cortina Academy, Cortina North, Cortina Forest si Cortina 126.
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Arduro
concelex
siniat
EDIT-Structural
SIGM
Acvatot 2019
leviatan
CDS
strabag nivel 1
ness project
quadratum
konsent
viarom
BogArt
SSAB
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
theda mar
rigips
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
noark

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander