Agenda Constructiilor
Miercuri, 28 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Info-Santiere - GRN Studio Design si TRIPTIC Studio proiecteaza noul Campus Dual POLITEHNICA
GRN Studio Design si TRIPTIC Studio proiecteaza noul Campus Dual POLITEHNICA
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 28 Nov 2023 06:02
GRN Studio Design, in parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti si in colaborare cu DOT Architecture and Engineering si Triptic Studio, pun bazele unui amplu proiect localizat in Sectorul 6 din Bucuresti. Campus Dual POLITEHNICA Bucuresti va fi alcatuit dintr-o cladire pentru invatamant dual, un camin pentru studenti si un imobil multifunctional, amplasate pe un teren cu o suprafata de 20.242 mp. Valoarea investitiei este de aproximativ 120 de milioane de lei, proiectul beneficiind de finantare asigurata prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR).
Proiectul va fi implementat de un consortiu format din autoritati publice si companii, printre care se afla Consiliul Judetean Ilfov, Primaria Sectorului 6, Universitatea Politehnica Bucuresti, Primaria Ciorogarla, Transelectrica, Transgaz si altele.
Proiectul face parte dintr-un ansamblu complex ce va fi dezvoltat pe str. Fabricii nr. 55, din Sectorul 6 al Capitalei, denumit Politehnica Technology Park. Acesta va avea, in total, 8 imobile cu functiuni diverse, respectiv: trei cladiri de birouri (institutii de stat - cercetare si incubatoare), trei camine studentesti, un imobil cu functiunea de invatamant, unul pentru organizare de evenimente, sali de conferinte, spatii comerciale, pentru servicii si alimentatie publica, o cladire cu functiunea de ingrijire medicala, data center, piscina exterioara, sala fitness, terenuri de tenis si fotbal. Constructiile vor avea un regim de inaltime de maximum 3S+P+11E+E12 tehnic.
Conform indicatorilor urbanistici, Politehnica Technology Park va avea o suprafata desfasurata totala de 81.162 mp si o valoare de investitie estimata la 70 de milioane de euro.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
ERBASU CONSTRUCT
noark
strabag nivel 1
rigips
theda mar
top 500
CONCEPT STRUCTURE
top 500
FRONTALE
Acvatot 2019
viarom
concelex
quadratum
MAKITA
Ubitech
leviatan
top 500

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu