Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - HAGAG preia ansamblul Obor Est Residence si continua dezvoltarea acestuia
HAGAG preia ansamblul Obor Est Residence si continua dezvoltarea acestuia
Info-Santiere Publicat de AG&F 09 Mai 2024 11:13
Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe preia in portofoliu proiectul rezidential Obor Est Residence, localizat in zona de est a Bucurestiului, pe platforma fostei fabrici "Izolatorul”. In urma unui amplu proces de analiza a particularitatilor proiectului existent, finalizat prin aportul adus conceptului si temei de proiectare, compania anunta relansarea acestuia sub brandul Hagag, cu denumirea comerciala “H East Residence”.
Ansamblul de locuinte – dedicat segmentului mediu al pietei - se intinde pe o suprafata de teren de peste 17.500 de metri patrati si este dezvoltat in doua faze de construire. 
“Ne uitam deja de mai bine de doi ani catre zona de est a Bucurestiului, unde am identificat un potential enorm pentru dezvoltare si ne bucuram sa putem adauga in portofoliu acest nou proiect prin care ne extindem oferta rezidentiala cu peste 500 de apartamente noi. Vorbim despre o zona care, in ultimii trei ani, a inregistrat o evolutie semnificativa in ceea ce priveste cererea. In acelasi timp, vorbim despre o zona unde stocul de unitati locative este predominant invechit, cu foarte putine constructii noi. Asadar, avem incredere ca H East Residence va aduce plus-valoare nu doar clientilor care doresc sa locuiasca sau sa investeasca intr-un complex rezidential nou si modern, situat intr-o locatie bine conectata, ci si zonei in ansamblu.”, spune Yitzhak Hagag, Cofondator si actionar principal al Hagag Development Europe.
Contributia, viziunea si implicarea echipei Hagag Europe inca din etapele incipiente ale tranzactiei se reflecta in imbunatatirile aduse conceptului si temei de proiectare atat pe partea de estetica a fatadelor, cat si in zona de reconfigurare si optimizare a unitatilor locative, a materialelor, finisajelor si instalatiilor, inclusiv in aria elementelor care tin de eficienta energetica si sustenabilitate.
Antreprenorul General este BTDConstruct & Ambient, iar managementul de proiect este asigurat de Vitalis Consulting. 
Faza I a proiectului, unde lucrarile de executie a structurii de rezistenta sunt in curs de finalizare, va livra trei cladiri rezidentiale cu unsprezece etaje (2S + P + 10E), un imobil cu sase etaje (2S + P + 5E), si un numar total de 273 de apartamente, 380 locuri de parcare si 2.000 de metri patrati de spatii comerciale moderne. Finalizarea lucrarilor este programata pentru finalul anului 2025.
Totodata, in acord cu standardele si politica de servicii a companiei, H East Residence va urma linia proiectelor rezidentiale din portofoliul local al companiei si va oferi rezidentilor si investitorilor servicii de administrare a complexului si a proprietatii, o echipa Concierge dedicata si optiuni de mobilare si amenajare la cheie, alaturi de confortul si siguranta de a locui intr-un ansamblu rezidential de tip “Gated Community”.
Odata finalizat, ansamblul va cuprinde sapte imobile cu 568 de unitati locative de tip studio, doua, trei si patru camere, deservite de 824 de locuri de parcare subterane si supraterane. Celor 50.000 de metri patrati construiti de apartamente li se adauga peste 5.000 de metri patrati de spatii comerciale amplasate la parterul cladirilor rezidentiale si aproximativ 5.200 de metri patrati de spatii verzi in interiorul complexului, statii de incarcare pentru autoturisme electrice, loc de joaca si multiple cai de acces, precum si facilitatile zonei.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
ness project
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
rigips
theda mar
viarom
siniat
CDS
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
Acvatot 2019
konsent
quadratum
Ubitech
concelex
leviatan
noark

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander