Agenda Constructiilor
Luni, 01 Iunie 2020
Home - Stiri - Info-Santiere - IASI: Primaria a semnat contractul pentru proiectarea noului stadion municipal
IASI: Primaria a semnat contractul pentru proiectarea noului stadion municipal
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 09 Ian 2020 14:50
Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a anuntat semnarea contractului pentru proiectarea noului stadion municipal cu pana la 20.000 de locuri, propus pentru constructie in Iasi. Lucrarile de proiectare vor fi realizate de asocierea formata din companiile Sigm-home Iasi si Concrete Design Solutions - Bucuresti, contractul avand o valoare de 3,3 milioane de lei (fara TVA).
La licitatie au mai participat alti patru ofertanti, respectiv Compania Municipala Dezvoltare Durabila Bucuresti SA, Dico & Tiganas Birou de Proiectare, Popp & Asociatii si Tec Telecom.
Cele doua companii castigatoare vor trebui sa realizeze studiile de amplasament, topografic, geotehnic si de coexistenta (daca este cazul), documentatia de avizare a lucrarilor de interventii, studiul de fezabilitate, documentatia tehnica pentru obtinerea avizelor/ acordurilor/ autorizatiilor necesare pentru obtinerea autorizatiei de construire, proiectul tehnic pentru autorizarea executarii lucrarilor, proiectul tehnic de executie si documentatia tehnica pentru organizarea santierului.
Contractul pentru proiectarea salii polivalente, cu o valoare de 1,69 milioane de lei, a fost deja semnat, cu aceeasi asociere de companii.
La Iasi, municipalitatea are in plan dezvoltarea unei arene cu circa 20.000 de locuri, la standard UEFA, si a unei sali polivalente de 10.000 de locuri. Pentru constructia noului complex sportiv, administratia ieseana a propus doua posibile amplasamente, respectiv: terenul proprietate publica de 140 de hectare din Moara de Vant (zona libera de sarcini) si actualul teren pe care se afla Stadionul "Emil Alexandrescu". Pentru fiecare situatie posibila, ofertantii au trebuit sa prezinte cate un studiu cu avantajele si dezavantajele fiecaruia din punct de vedere al accesibilitatii si dotarilor edilitare din zona.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADCOVID-19TeraSteelALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere