Agenda Constructiilor
Marti, 27 Septembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - NORDIS incepe constructia unui complex turistic de 26 milioane euro, in Brasov
NORDIS incepe constructia unui complex turistic de 26 milioane euro, in Brasov
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 01 Iun 2022 12:27
Nordis Group, dezvoltator imobiliar de ansambluri hoteliere si rezidentiale premium, a inceput lucrarile de constructie la ansamblul Nordis Brasov 5*****, investitie estimata la 26,4 milioane de euro, ce are termen de predare la sfarsitul anului 2023. Ansamblul Nordis Brasov va fi dezvoltat pe un teren de 13.000 mp si va include cinci corpuri independente cu regim mic de inaltime, ce vor dispune de 158 de camere de hotel si 43 de apartamente rezidentiale.
"Ne bucuram ca incepe sa prinda contur acest proiect ambitios ce va ridica standardele de lux si confort la nivelul celor internationale in cel mai vizitat oras montan din Romania. Ne-am propus sa aducem la Brasov si Sinaia acelasi concept exclusivist de la Nordis Mamaia pentru a oferi turistilor servicii premium, atat la mare, cat si la munte. Am ales un teren care va oferi o priveliste extraordinara, cu un grad mare de inclinare, iar un astfel de teren dificil a presupus analize, studii geotehnice si proiectare speciala, de durata. Am ales sa lucram pe partea de proiectare, sprijinire maluri si executie de fundatii speciale cu Saidel Engineering si Zublin Romania, lideri ai pietei de profil din Romania. Totodata, observam un grad ridicat de interes din partea investitorilor nostri, avand in acest moment semnate aproximativ 50% din promisiunile pentru camerele de hotel, majoritatea cu plata pe stadii de executie, ceea ce nu poate decat sa ne bucure si sa ne confirme ca piata a validat proiectul Nordis Brasov. Estimam ca gradul de ocupare al hotelului va fi unul excelent, mai ales ca ansamblul este situat la 15 minute de Aeroportul Brasov care va fi deschis pana la finalul anului 2022", a declarat Emanuel Postoaca, Fondator Nordis Group.
 
 
"Ne dorim sa cream o experienta cu totul exclusivista, de aceea am dedicat timp si atentie pentru a definitiva conceptul si detaliile de design ale ansamblului Nordis Brasov. Fiecare element este gandit astfel incat sa se ridice la cele mai inalte standarde ale ospitalitatii. In acest sens ne-am consultat cu Horwath HTL, lider global in evaluare si consultanta hoteliera, care ne-a oferit recomandari extrem de utile referitoare la constructia si operarea hotelului Nordis Brasov. Conform Horwath HTL, doar zona hoteliera a ansamblului Nordis Brasov va avea o valoare de piata estimata la peste 40 de milioane de euro, dupa deschiderea de la finalului anului 2023", a precizat Daniel Penciuc, Partener Nordis Group.
Ansamblul va beneficia de piscina infinity, SPA de 900 m, sala de fitness, cinema room, biblioteca, 3 sali de conferinta, restaurante traditionale si de fine-dining, pista de alergare si statie de incarcare pentru masini electrice, servicii de valet parking, curatenie si room service.
 
 
Nordis Brasov ofera investitorilor interesati posibilitatea de a cumpara o camera de hotel cu randament garantat de 7% pe an, la fel ca in celelalte proiecte Nordis similare din Mamaia sau Sinaia. Preturile de achizitie (fara TVA) pentru unitatile hoteliere pornesc de la 91.000 de euro pentru un studio si ajung la 240.100 de euro pentru doua camere si 480.100 de euro pentru trei camere.
Compania Nordis Group, prin divizia Nordis Hotels, se va ocupa integral de operarea hotelului pentru investitori, avand beneficiul unei investitii sigure si profitabile pe termen lung. Mai mult, fiecare proprietar are beneficiul unei vacante de 7 zile in fiecare an in unitatea pe care o detine, bucurandu-se de confortul si calitatea oferite de un hotel de 5 stele.
In ceea ce priveste zona rezidentiala, pretul pentru un apartament cu doua camere incepe de la 273.000 de euro al unuia de trei de la 321.000 de euro, iar pentru patru camere - de la 595.000 de euro.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
leviatan
Ubitech
CELCO 2020
leviatan
hilti
viarom
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
BMI_Icopal
rigips

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere