Agenda Constructiilor
Vineri, 30 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - ONE United: Majorare de capital cu 25 milioane euro pentru One Cotroceni Park
ONE United: Majorare de capital cu 25 milioane euro pentru One Cotroceni Park
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 08 Sep 2020 11:34
One United Properties a finalizat procesul de majorare de capital in valoare de 25 de milioane de euro, pentru investitii in cel mai mare proiect de regenerare urbana din Bucuresti, pe care il dezvolta in acest moment pe locul fostei fabrici Ventilatorul: One Cotroceni Park. Compania a cedat recent 30% din firmele care dezvolta componenta de birouri a proiectului One Cotroceni Park pentru o crestere de capital ce va fi investit in dezvoltarea acestui proiect.
In acest moment, 50% din faza 1 a componentei office One Cotroceni Park este deja preinchiriata. Intreg spatiul este construit dupa ultimele standarde tehnologice pentru cea mai performanta cladire de birouri adaptata realitatii post-covid, avand 3 m inaltime utila si beneficiind de certificarea LEED Platinum, iar certificarea WELL (cel mai inalt standard de calitate a mediului de lucru existent pe piata) se afla in curs de obtinere. Dezvoltatorul a primit autorizarea de construire pentru parcul de afaceri in toamna anului trecut, iar in prezent constructia proiectului a atins primul etaj.
„One Cotroceni Park livreaza un concept care schimba perspectiva asupra dezvoltarilor imobiliare clasice si care va deveni un punct de referinta pentru viitorul Bucurestiului”, spune Mihai Paduroiu, CEO al diviziei office One United Properties. „Parcul de afaceri este unic pe piata de birouri din Bucuresti si va oferi spatii de birouri flexibile, cu acces la zone verzi, gradini suspendate, dar si o varietate de servicii dezvoltate in jurul conceptului de „wellbeing” - starea de bine a angajatilor si calitatea mediului de lucru, zone pentru activitati in aer liber, inclusiv gym cu piscina, o galerie de retail cu o suprafata de 15.000 mp, comparabila cu cea a unui mall. Prima faza a acestui proiect este deja preinchiriata in proportie de 50%”, incheie Mihai Paduroiu.
In premiera pentru un proiect office din Bucuresti, One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea statie de metrou Academia Militara si va oferi o vedere panoramica asupra Palatului Cotroceni, Gradinii Botanice sau Palatului Parlamentului. Acest proiect multifunctional reprezinta o redefinire a conceptului Work - Live - Shop, realizat dupa cele mai inalte specificatii tehnice si respectand standardele post-covid. Pe langa cei 15.000 mp de spatii de retail si cei 80.000 mp GLA dedicati business park-ului, One Cotroceni Park prevede si o componenta rezidentiala cu aproximativ 800 de apartamente, ce va fi dezvoltata in mai multe faze. Autorizatia pentru componenta rezidentiala se afla in curs de obtinere.
 
VideoConfAC-iulALLBIMAUTODESKCOVID-19elmas_1oct
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
hilti
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
rigips

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere