Agenda Constructiilor
Joi, 01 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - OSPINAS: Planul de extindere continua cu proiectul rezidential Obor Garden
OSPINAS: Planul de extindere continua cu proiectul rezidential Obor Garden
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 05 Aug 2020 17:34
Planurile de extindere pe piata locala continua pentru grupul Ospinas, acesta dezvoltand un nou proiect in zona centrala a Capitalei. Obor Garden este un proiect rezidential boutique de 27 de apartamente, la doua minute distanta de statia de metrou Obor, in zona Sos. Stefan cel Mare - Calea Mosilor.
„Proiectul Obor Garden va avea un design cu regim de inaltime redus, cu o arhitectura de lux, prin care se va diferentia de cladirile inalte prezente in zona, conferind o mai mare intimitate, liniste si confort viitorilor proprietari”, incheie Ana Ospina.
Ospinas, unul dintre cei mai mari dezvoltatori premium de pe plan local, inaugureaza Pipera Gardens, un complex rezidential exclusivist format din 36 de case, fiecare cu o suprafata construita de peste 200mp. Acesta este cel de-al treilea proiect imobiliar dezvoltat de Ospinas in Capitala, dupa ansamblul rezidential Occidentului40 si cladirea de birouri Regina Elisabeta 28.
Noul ansamblu rezidential, Pipera Gardens, este situat in Voluntari, in zona de Nord a Capitalei si a fost proiectat de catre arhitecti romani in colaborare cu o echipa spaniola din dorinta de a uni obiceiurile si nevoile locale cu cele mai moderne concepte la nivel european.
„Decizia de a pune bazele acestui proiect a venit in urma unei analize puternice a pietei, care ne-a demonstrat ca zona de Nord are, intr-adevar, un potential semnificativ cand vine vorba de investitii imobiliare. Inca de la inceputul proiectului ne-am propus sa le oferim viitorilor proprietari case construite calitativ, dar la preturi accesibile, diferentiindu-ne de ceilalti jucatori de pe piata la nivel de raport calitate-pret”, declara Ana Ospina, Director General Ospinas Romania.
Proiectarea noului ansamblu rezidential a durat mai bine de un an si a fost realizata in colaborare cu arhitecta Laura Baloiu si echipa studioului de arhitectura spaniol NB90 Arquitectura. Cele 36 de case beneficiaza de 5 sau 6 camere, avand o suprafata construita de 205mp. Totodata, fiecare casa beneficiaza de propria curte, prevazuta si cu locuri de parcare.
Proiectul este unul de lux si modern si dispune de strada cu acces privat, asigurand astfel proprietarilor un mod de viata relaxat, intr-un mediu linistit, printr-un design calitativ, realizat de catre arhitectii implicati in dezvoltarea lui.
Designul ansamblului rezidential este unul de inspiratie mediteraneana, iar toate materialele folosite sunt de o calitate inalta pentru a raspunde cat mai eficiente nevoilor viitorilor proprietari si pentru a imbina cat mai armonios luxul cu eficienta.
„Suprafetele vitrate extinse si sticla folosita sunt de ultima generatie, pentru a asigura un nivel de eficienta ridicat si minimizarea pierderilor de energie. Incalzirea prin pardoseala permite reducerea costurilor cu energia termica cu pana la 30% comparativ cu sistemele clasice de incalzire”, completeaza Ana Ospina.
La nivel de design interior si stabilirea finisajelor, grupul Ospinas a colaborat cu echipa Miso Architects, care a contribuit la stabilirea tuturor detaliilor, tinand cont de tendintele actuale.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulallbimCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
rigips
hilti
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere