Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Primul Centru de Arsi Grav, de la Timisoara, se construieste intr-un ritm accelerat
Primul Centru de Arsi Grav, de la Timisoara, se construieste intr-un ritm accelerat
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 13 Dec 2023 12:35
La doar 5 luni de la semnarea contractului de finantare, constructia Centrului de Arsi Grav de la Timisoara avanseaza rapid. Au fost finalizate sapaturile si se lucreaza la structura de rezistenta a subsolului. Antreprenor general este compania Constructii Erbasu SA, iar Tecnic Consulting Engineering asigura serviciile de specialitate pentru supervizarea proiectului.
"Prin contractul semnat cu Ministerul Sanatatii, echipa de specialisti a Tecnic se va concentra pe realizarea excelentei in proiectare, imbunatatirea calitatii, minimizarea costurilor totale de proprietate si reducerea timpului de constructie. In plus, vor optimiza procedurile de lucru, vor promova operatiuni mai sigure si vor obtine rezultate mai ecologice. Obiectivele majore includ executarea lucrarilor conform Proiectului Tehnic si Detaliilor de Executie, atingerea standardelor in calitatea lucrarilor si optimizarea timpilor de executie pentru respectarea termenelor asumate", au transmis reprezentantii Tecnic Consulting Engineering.
 
 
Proiectul, in valoare de 60 de milioane de euro, va fi realizat cu finantare de la Banca Mondiala, va cuprinde 12 paturi pentru pacientii critici cu arsuri severe si inca 6 pentru recuperarea acestora. Centrul va avea 5 etaje (S+P+3E), va acomoda serviciul de primiri urgente, un nou bloc operator modern si o sectie noua de terapie intensiva cu 45 de locuri destinate pacientilor critici.
Acesta este primul din cele trei noi centre de tratare a marilor arsi care urmeaza a fi construite in Bucuresti, Timisoara si Targu Mures, investitiile, cu o valoare cumulata estimata la circa 187 milioane de euro urmand a beneficia de finantare printr-un program al Bancii Mondiale.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
Ubitech
noark
Acvatot 2019
rigips
konsent
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
concelex
CDS
EDIT-Structural
theda mar
quadratum
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
Arduro
viarom
SSAB
SIGM
siniat
ness project
leviatan

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander