Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - PUZ si Studiu de Fezabilitate pentru o noua cladire de birouri la CNE Cernavoda
PUZ si Studiu de Fezabilitate pentru o noua cladire de birouri la CNE Cernavoda
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 15 Dec 2023 15:37
Pintilie Partners Architecture Engineering (PPAE) a depus singura oferta pentru atribuirea serviciilor de elaborare a Planului Urbanistic Zonal si a Studiului de Fezabilitate pentru constructia unei noi cladiri de birouri pentru acomodarea personalului CNE Cernavoda. Din asociere mai fac parte, ca subcontractanti, companiile Addict Engineering, Opscape Hub, Saidel Engineering si Dada Proiect.
"Prin realizarea noii cladiri de birouri S+P+6E si relocarea personalului in aceasta, se elibereaza zona care va deservi Unitatile 3 si 4 ca organizare de santier. (…) Noua cladire de birouri trebuie sa acomodeze un numar de 600 de posturi de lucru. Din cauza spatiului relativ limitat, se propune ca noua cladire sa fie dezvoltata pe inaltime, parterul urmand a fi alocat accesului, spatiilor tehnice, filtrelor de securitate si parcajului, iar posturile de lucru vor fi distribuite pe cele 6 etaje. La subsol de vor amenaja, de asemenea, locuri pentru parcare si va fi amplasat adapostul pentru protectia civila. Forma cladirii va fi aleasa astfel incat toate posturile de lucru sa beneficieze de iluminat si ventilatie naturale", se specifica in Caietul de Sarcini. Noua cladire va fi proiectata pentru obtinerea unei certificari LEED sau BREEAM. Valoarea contractului este de 1,3 milioane de lei, iar documentatiile vor trebui realizate in 18 luni de la atribuirea acestuia.
Licitatia se afla in etapa de evaluare financiara si tehnica, programata a se incheia pe 20 martie 2024, dupa care urmeaza o perioada scurta de deliberare si, apoi, atribuirea contractului.
 
hiltiSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
concelex
viarom
noark
SIGM
SSAB
strabag nivel 1
theda mar
quadratum
Arduro
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
EDIT-Structural
konsent
CDS
ERBASU CONSTRUCT
ness project
BogArt
rigips
Ubitech
siniat
leviatan

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander