Agenda Constructiilor
Vineri, 19 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - SOMET SA va construi noua statie de metrou de pe Soseaua Berceni
SOMET SA va construi noua statie de metrou de pe Soseaua Berceni
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 28 Apr 2020 12:07
Compania de constructii si instalatii Somet a castigat contractul de executie a lucrarilor de constructii a noii statii de metrou de pe Soseaua Berceni, cu o valoare a ofertei de 157 milioane de lei. Lucrarile au termen de finalizare 27 de luni de la data semnarii contractului, iar Primaria Sectorului 4, care a organizat licitatia, a dat ordinul de incepere a lucrarilor.
Noua statie va fi supraterana (S+P+2E), cu spatii publice accesibile si persoanelor cu dizabilitati, zone de acces acoperite, pasaje subterane si vestibule de distributie, un peron central suprateran, dotari si spatii tehnice specifice statiilor Metrorex.
Noua statie de metrou supraterana va fi construita de Primaria Sectorului 4 intre statia Berceni, actualul capat de linie al Magistralei 2 de metrou din Bucuresti, si Soseaua de Centura, si dupa finalizare va fi predata Metrorex.
Primaria Sectorului 4 a devenit eligibila pentru accesarea fondurilor europene disponibile prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) dupa ce organismele din Ministerul Fondurilor Europene si Ministerul Transporturilor au actualizat ghidul solicitantului, astfel incat Metrorex va putea depune spre finantare proiecte alaturi de primariile de sector.
Compania Somet SA, ce a facut parte din CCIB Grup Metrou, este specializata in lucrari specifice de metrou, in ultimii ani participand la constructia depoului si noilor galerii de pe Magistrala 4, la statia Lminorul, dar si la Terminalul Multimodal de la Straulesti. Compania deruleaza afaceri anuale de circa 60 de milioane de lei, conform celor mai recente date publice disponibile, avand circa 185 de angajati.
 
TERAPLASTALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hidroplasto
MAKITA
Ubitech
Acvatot 2019
leviatan
leviatan
BMI_Icopal
CELCO 2020
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
rigips
hilti
FRONTALE
strabag nivel 1
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere