Agenda Constructiilor
Miercuri, 22 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - SYNERGY semneaza contractul si va construi noua cladire a Spitalului Municipal Bacau
SYNERGY semneaza contractul si va construi noua cladire a Spitalului Municipal Bacau
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 23 Apr 2024 16:23
Valentin Ivancea, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Bacau, a semnat contractul pentru finalizarea proiectarii si executiei pavilionului municipal Bacau si integrarea acestuia in ansamblul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, santier deschis in urma cu peste 15 ani. Antreprenor general a fost desemnata compania Synergy Construct, avand ca subcontractanti si terti companiile Synergy Construction Hungary Kft, Dacorum Grup, D&D Eurocom, DZ Medicale, Agriconstruct, Dasitrade, IFMA, Fast Technical Assistance, Marste si Popaescu & Co.
Valoarea estimata a contractului este de 178,26 milioane de lei, iar durata de implementare a fost stabilita la 16 luni.
"Anul trecut am obtinut finantarea prin PNRR, iar dupa o licitatie presarata cu tot felul de contestatii, care au tinut pe loc mai bine de jumatate de an acest proiect, am ajuns in etapa executiei lucrarilor. (…) Vom construi un modern Pavilion Municipal al SJU Bacau si vom incheia santierul interminabil din ultimii peste 15 ani", a transmis Valentin Ivancea.
La licitatie au fost depuse 3 oferte. Oferta MTE Yapi Ticaret a fost declarata inacceptabila de catre comisia de evaluare, iar o contestatie a fost depusa de cel de-al treilea competitor, asocierea SSAB-AG (lider) - Acer Proje Insaat AS - UNITH2B.
 
 
Pavilionul Municipal Bacau este amplasat in incinta Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, pe un teren cu suprafata de 10.651 mp, fiind structurat pe 9 tronsoane de cladire despartite prin rosturi structurale, cu regim de inaltime S+P+5E, a caror suprafata totala construita desfasurata este de 25.882 mp. Conform Caietului de sarcini, vor fi executate lucrari de reabilitarea termica si eficientizarea energetica a cladirii existente pentru a atinge standardul NZEB+, modificarea si adaptarea spatiilor interioare ale cladirii existente la specificul noilor functiuni conform studiului de complementaritate, realizarea unor sisteme de producere a energiei din surse regenerabile, refacerea instalatiilor (de securitate la incendiu, ventilare-climatizare, sanitare de alimentare cu apa si canalizare, electrice interioare si de curenti slabi, BMS), precum si realizarea sistemului de management energetic integrat pentru cladiri.
Proietant general este compania Popaescu & Co, iar studiul geotehnic a fost elaborat de compania Laforservice Comanesti. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
CDS
viarom
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
konsent
concelex
rigips
Acvatot 2019
strabag nivel 1
Ubitech
siniat
leviatan
MAKITA
ness project
noark

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander