Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 August 2020
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - CVW: Crestere de 50% a afacerilor din domeniul epurarii si tratarii apei, in T1
CVW: Crestere de 50% a afacerilor din domeniul epurarii si tratarii apei, in T1
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 10 Iun 2020 11:42
Grupul CVW Technologies, producator de tehnologii inovatoare pentru tratarea apei potabile si epurarea apei uzate in aplicatii rezidentiale, industriale si municipale, a raportat venituri din vanzari in valoare de 4,28 milioane de lei, in primul trimestru al acestui an. Compania detine brandurile C&V Water, IntelliBIO, Smartech Automation, intelliFilter si magazinulapei.ro.
Potrivit datelor grupului, rezultatele sunt repartizate pe trei segmente importante de activitate, respectiv alimentari cu apa si canalizare, automatizari industriale si statii de tratare si epurare a apei. In primul trimestru al anului 2020 comparativ cu anul precedent, sectorul dedicat statiilor de tratare si epurare a inregistrat o crestere de 47,5%, pana la 3,12 milioane de lei.
Printre proiectele contractate in primul trimestru al anului se numara cinci statii de epurare ape uzate din judetele Maramures, Prahova si Timis pentru deservirea unor localitati cu un numar de locuitori cuprins intre 1.600 si 3.000 de persoane, dar si sase statii de tratare a apei potabile, in vederea distribuirii catre consumatori in judetele Botosani, Maramures, Mures, Timis si Constanta.
"Anul acesta, desi a venit cu provocari pentru intreg mediul de business la nivel mondial, este unul in care ne propunem sa finalizam implementarea tuturor proiectelor aflate in diverse stadii de executie pe aproape intreg teritoriul Romaniei. De asemenea, planul nostru cuprinde modernizarea fluxului de productie a fabricii din Magurele, dar si a echipamentelor de productie, precum si dezvoltarea si diversificarea portofoliului propriu de produse. Totodata, vizam si extinderea prezentei noastre regionale, prin dezvoltarea retelei de distributie in aplicatii rezidentiale sub brandul IntelliBIO, dar si dezvoltarea laterala a platformei magazinulapei.ro, dedicata echipamentelor pentru statiile de tratare si epurare a apei", a declarat Catalin Negoita, CEO al CVW Technologies.  
***
Grupul CVW Technologies a realizat sute de proiecte pe teritoriul Romaniei si numeroase altele in afara tarii si contribuie responsabil la protejarea mediului inconjurator, prin asigurarea unei calitati optime a apei. Produsele grupului sunt realizate in concordanta cu standardele de protejare a mediului inconjurator. Toate echipamentele de tratare a apei sunt proiectate astfel incat sa se obtina o cantitate minima de deseuri; sunt incluse in aceasta categorie toate componentele refolosibile, fabricate din parti reciclabile si materiale compostabile. Grupul a incheiat anul 2019 cu afaceri totale de 24,5 milioane de lei.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19AUTODESKallbimVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
elmas 2017
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
hilti
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
AHK 2018
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere