Agenda Constructiilor
Duminica, 27 Septembrie 2020
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - JETRUN: Crestere de 20% a business-ului, preconizata pe termen lung
JETRUN: Crestere de 20% a business-ului, preconizata pe termen lung
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 07 Nov 2014 09:06
Jetrun EnergoEco, furnizor de echipamente HVAC de inalta eficienta, estimeaza o crestere semnificativa a livrarilor catre cladiri comerciale si de birouri in 2015, in special datorita reluarii unor proiecte amanate in perioada recesiunii, ce au termene de finalizare anul viitor. Potrivit datelor companiei, livrarile adresate segmentului rezidential s-au stabilizat, tendinta estimata si in perioada urmatoare. "Am inregistrat o crestere semnificativa pe piata tehnologiei cogenerarii pe baza de gaz natural si biogaz, domeniu pentru care oferim o gama completa de solutii impreuna cu partenerul nostru, Wolf GmbH. Din pacate, acest sector va depinde, in continuare, de interventia statului, de legislatia in domeniul promovarii eficientei energetice si a productiei de energie din surse regenerabile. In ceea ce priveste segmentul solutiilor clasice HVAC, acesta si-a continuat trendul descendent, cu o presiune crescuta asupra preturilor", a declarat Adrian Moisa, directorul general al Jetrun.
In acest context al pietei, managerul companiei estimeaza vanzari in valoare totala de doua milioane de euro in 2014 la nivelul Jetrun, pe termen lung fiind preconizata o crestere solida si constanta de 20% a cifrei de afaceri. "Datorita ciclului indelungat de implementare si valorii mari a obiectivelor la care lucram, incasarile pot fluctua foarte mult de la un an la altul, in functie de intarzierea sau devansarea proiectelor derulate", a mai spus Adrian Moisa.
***
Jetrun EnergoEco este partenerul local al grupului german Wolf Heiztechnik si reprezentant exclusiv al Wolf GmbH pentru tehnologia cogenerarii pe baza de gaz natural si biogaz, insa comercializeaza o gama completa de produse, de la centrale termice si pompe de caldura la unitati de tratare a aerului, turnuri de racire, chillere si sisteme de cogenerare. Printre furnizorii firmei se afla, astfel, Hygromatik GmbH, Apen Group, Galletti - Italia, Teddington GmbH, Cabero GmbH, Maincor GmbH, RC Group, Smartd si Mita - Italia. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKVideoConfAC-iulALLBIMallbimElmas 375
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
strabag nivel 1
CELCO 2020
Acvatot 2019
rigips
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere