Agenda Constructiilor
Luni, 16 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - ELECTROALFA investeste 9 milioane de euro in extinderea productiei
ELECTROALFA investeste 9 milioane de euro in extinderea productiei
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Elena Icleanu 14 Aug 2018 07:06
Grupul de firme Electroalfa, din Botosani, estimeaza ca va incheia anul 2018 cu o cifra de afaceri de 170 milioane de lei, in crestere cu 25% fata de nivelul anului 2017. Obiectivul este realizabil, avand in vedere evolutia primelor sase luni ale acestui an, care a adus companiei rezultate pozitive. Electroalfa dezvolta echipamente si solutii in domeniul energetic, actionand si ca subcontractor de produse metalice, si deruleaza complexe proiecte de antreprenoriat. Investitiile constante in cercetare-dezvoltare si in capacitatile de productie au permis companiei extinderea ariei de expertiza si patrunderea pe noi piete nationale si internationale.
Interviu cu George Ciubotaru (33 de ani), Vicepresedinte al Grupului de firme Electroalfa, manager cu experienta in gestionarea proiectelor din domeniul energetic, rezidential si in cercetarea de piata.
 
- Care au fost cele mai mari proiecte la care ati participat in ultima perioada?
- Cresterile cele mai puternice au fost in zona imobiliara - rezidentiala, comerciala si industriala (unitati manufacturiere), domenii care au beneficiat de cele mai mari investitii. Cele mai mari contracte au fost aduse prin lucrarile de antreprenoriat in domeniul energetic (statii electrice de transformare 110/20 kV) si al utilitatilor publice (statii de pompare si sisteme pentru irigatii). De asemenea, am derulat contracte importante de livrare de echipamente electrice pentru modernizarea de statii electrice (la noua magistrala a metroului din Bucuresti, statia electrica Poiana, rafinaria Petrobrazi etc.), extinderea si securizarea retelelor electrice ale distribuitorilor nationali de energie electrica (Distributie Oltenia, Delgaz Grid, Electrica), alimentarea cu energie electrica a cladirilor rezidentiale si tertiare (Coresi Mall Brasov, Spitalul Filantropia Bucuresti, Complexul Agricol Moldova) etc.
 
- In ce directie se orienteaza livrarile la export pe domeniul echipamentelor electrice?
- La export, Electroalfa se pozitioneaza ca furnizor general de solutii pentru aplicatii industriale din domeniul energiei, proiecte de irigatii, telecom, petrol si gaz. Complementar produselor din portofoliul propriu de fabricatie, compania furnizeaza la cerere echipamente sau materiale achizitionate de la producatori globali. Electroalfa ofera partenerilor externi inclusiv servicii de proiectare tehnica si detalii de executie, montaj, supervizare si commissioning. Pietele externe pe care activam sunt Europa (Franta, Germania, Republica Moldova, Italia, Suedia etc.), Orientul Mijlociu (Kuweit, Arabia Saudita), Africa (Etiopia, Burundi, Sudan, Senegal, Mali, Burkina Faso, Guineea Ecuatoriala, Togo, Rwanda, Uganda), America de Sud (Columbia). Valoarea exporturilor se situeaza la ...

Continutul stirii este acesibil numai abonatilor Agenda Constructiilor & Fereastra
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023