Agenda Constructiilor
Duminica, 28 Februarie 2021
 
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - SCHNEIDER: Cristian Deaconu este noul director de vanzari al companiei
SCHNEIDER: Cristian Deaconu este noul director de vanzari al companiei
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Stelian DINCA 27 Mai 2020 13:20
Luna iunie vine cu schimbari importante in cadrul echipei Schneider Electric. Incepand cu data de 01 iunie, Cristian Deaconu va prelua pozitia de Director de Vanzari Distribuitori Oficiali, rol ocupat anterior de Lucian Enaru - actualmente Director General Schneider Electric Romania si Republica Moldova.
Cristian are o experienta de aproape 10 ani in cadrul echipei Schneider Electric, ocupand diverse pozitii de management, cea mai recenta fiind cea de Quality, Business Intelligence & Training Manager in cadrul Centrului de Suport Clienti. Acest rol a scos in valoare nu numai abilitatile sale de a dezvolta echipe de succes, cat si punerea unei baze solide in zona de Business Intelligence si conturarea unor bune practici de management al calitatii. Cu o expertiza tehnica variata, foarte bune abilitati de relationare cu clientii, dar si capacitati dovedite de project management, Cristian este pregatit de o noua provocare in cariera sa, canalizandu-si acum abilitatile spre zona de vanzari, in care a mai activat in trecut. O valoare adaugata pe care Cristian o aduce in ceea ce priveste nevoile clientilor o reprezinta si cunoasterea in detaliu a gamei de produse si solutii Schneider Electric.
“Preiau acest nou rol intr-o perioada in care e nevoie mai mult ca oricand sa fim aproape de clientii nostri, sa le intelegem nevoile specifice si sa venim cu produse si solutii competitive, adaptate cerintelor pietei. As putea spune ca provocarea, dar si oportunitatile de a redefini strategiile noastre, sunt pe masura”, spune Cristian Deaconu.
Absolvent al Universitatii Politehnica din Bucuresti - Facultatea de Inginerie, Cristian a obtinut calificari suplimentare in acest domeniu, in cadrul Security Sistems ARTS Romania. El detine totodata certificarea de Trainer oferita de catre Romanian Training Institute si certificare Lean de la IASSC.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLASTgamma_2021ALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
hidroplasto
CELCO 2020
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
hilti
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere