Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - SDEE MUNTENIA NORD: Contract de livrari de cabluri electrice de 68 milioane lei
SDEE MUNTENIA NORD: Contract de livrari de cabluri electrice de 68 milioane lei
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de AG&F 29 Aug 2018 07:39
Furnizorii Steelmet Romania SA - Bucuresti (prin ICME-ECAB), VLG RO - Martinesti (Cluj), IPROEB SA - Bistrita, Prysmian Cabluri si Sisteme SA - Slatina, Electrotermometria - Pascani, Grand Voltage SA - Voluntari, respectiv Adetrans - Sighetu Marmatiei au castigat recent un contract cu o valoare de atribuire de 68.085.053 lei - acordat de Societatea de Distributie a Energiei Electrice (SDEE) Muntenia Nord SA - Ploiesti - ce prevede livrarea de cabluri izolate de medie tensiune, cu conductoare din aluminiu sau cupru, conductoare izolate de joasa tensiune si conductoare electrice funie din aluminiu, aliaj de aluminiu, otel-aluminiu si otel zincat.
Procedura de atribuire s-a bazat pe criteriul celui mai scazut pret si, avand in vedere acest aspect, pentru fiecare lot, autoritatea contractanta a primit in principiu cate patru oferte, toate fiind declarate admisibile (cu unele exceptii, unde s-a transmis o singura oferta, in cazul unor cabluri speciale). Pentru departajare, procedura de atribuire s-a derulat online (fara etapa finala de licitatie electronica), iar preturile au fost calculate cu maximum doua zecimale. Finantarea este asigurata din fonduri publice, iar valoarea estimata a intregului contract de furnizare a fost stabilita initial la 70.391.542 lei. Licitatia s-a derulat cu o oarecare celeritate (avand in vedere situatia generala a procedurilor de atribuire a contractelor de achizitie finantate din fonduri publice), de vreme ce data-limita de depunere a ofertelor a fost stabilita la 25 aprilie 2018, iar atribuirea a avut loc la 22 august a.c. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ALLBIMSISECAMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
theda mar
Acvatot 2019
Ubitech
leviatan
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CONCEPT STRUCTURE
siniat
strabag nivel 1
CDS
concelex
viarom
ness project
MAKITA
konsent
noark

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
econet
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander