Agenda Constructiilor
Sambata, 21 Iulie 2018
SAMSUNG 360
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HOLCIM: Investitie in doua laboratoare de informatica pentru elevi
HOLCIM: Investitie in doua laboratoare de informatica pentru elevi
Oportunitati & Comunicate Publicat de Elena Icleanu 14 Dec 2017 10:39
Elevii de la Scolile Gimnaziale "Nanu Muscel" din Campulung si "Petre Tutea" din Boteni beneficiaza, din luna noiembrie 2017, de cate un laborator de informatica modern, dezvoltarea acestora fiind finantata de producatorul de ciment Holcim Romania.  
"Traim intr-o perioada in care mediul digital nu poate fi ignorat, in special atunci cand vorbim de pregatirea noilor generatii. Tocmai din acest motiv, este necesar ca scolile sa le puna la dispozitie celor tineri toate uneltele de care au nevoie pentru a invata si, de ce nu, de a excela in domenii precum informatica. Suntem alaturi de comunitatile in care ne desfasuram activitatea si sustinem educatia elevilor prin proiectele pe care le derulam, contribuind astfel la dezvoltarea pe termen lung a elevilor, cea mai de pret resursa a viitorului", a declarat Alina Cristea, Manager de Dezvoltare Durabila in cadrul Holcim Romania.  
Investitia actuala realizata de Holcim Romania pentru dotarea laboratoarelor de informatica, in valoare de circa 39.000 de euro, consta in 58 de computere (desktopuri) moderne si accesibile copiilor, doua proiectoare cu ecran de proiectie, materiale electrice corespunzatoare necesare instalarii computerelor in siguranta si mobilier pentru salile de clasa.
Unul dintre pilonii Planului 2030 al Holcim Romania este sprijinirea comunitatilor locale, iar, in cea din zona Campulung, Holcim Romania a dezvoltat deja o serie de proiecte pentru dezvoltarea si educarea tinerei generatii. Printre actiunile derulate la nivel local de companie in ultimii ani se numara programul Atelierele Holcim sau Drum Sigur - ABCdar Rutier, initiativa de educatie rutiera a copiilor din comunitatile rurale.
***
Holcim (Romania) SA, care activeaza de peste 20 de ani in sectorul materialelor de constructii din Romania, detine doua fabrici de ciment in Campulung si Alesd, o statie de macinare, 14 statii ecologice de betoane, trei statii de agregate, doua statii de lianti speciali si terminale de ciment in Bucuresti, Turda si Roman. Holcim are aproximativ 800 de angajati in Romania.
Holcim Romania este membra a grupului LafargeHolcim, care s-a nascut in urma fuziunii intre Lafarge si Holcim in 2015.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Romeps

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 135 (Iunie-Iulie 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023