Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - International Electric & Automation Show 2019 incepe luni la Palatul Parlamentului
International Electric & Automation Show 2019 incepe luni la Palatul Parlamentului
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Sep 2019 15:52
Luni, 16 septembrie, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, se deschide cea de-a XV-a editie a International Electric & Automation Show. In cadrul IEAS 2019 vor fi prezentate cele mai noi produse si tehnologii din domeniul echipamentelor electrice, automatizarilor, aplicatiilor pentru SMART CITY, IoT sau solutii software.
IEAS este un eveniment de top pentru domeniul energiei din Romania si este sustinut constant de catre cele mai importante companii si asociatii de echipamente, productie, distributie si transport de energie electrica.
In prima zi de expozitie, in sala Nicolae Balcescu, de la ora 10:30, va avea loc conferinta „Romania in Flux - Energia Viitorului si Viitorul Energiei”, organizata de Dk Expo in parteneriat cu Investment Reports, partenerul IEAS 2019. Speakeri din partea autoritatilor statului, cat si din partea companiilor emblematice din domeniul energiei electrice, vor pune accentul pe importanta dialogului si a modernizarii infrastructurii - elemente esentiale in economia oricarui stat dezvoltat si orientat catre tehnologie.
Prima zi a expozitiei se va inchide cu anuntarea castigatorilor concursului “Premiile Studentesti pentru Inovare Tehnica”, ajuns la cea de-a treia editie. DK Expo, in calitate de organizator al IEAS, continua sa sustina mediul universitar si sa premieze excelenta si inovatia. Concursul reflecta interesul tot mai mare al studentilor si ideile inovatoare pentru a dezvolta si schimba lumea. Selectia proiectelor finaliste din acest an va fi realizata de un juriu tehnic, format din specialisti ai celor mai importanti jucatori din piata: TIAB (Actemium), Lisscom Brasov, Alfa Energ, Castel Distribution, Maira Montaj.
Marti, 17 septembrie 2019, incepand cu ora 11.00, la sala Nicolae Balcescu, va invitam la workshop-ul Consolight, cu tema „Elmax, prima alegere in materie de cablare structurata!”.
La IEAS 2019 veti putea vedea:
- expozanti din Romania cat si de pe pietele externe, majoritatea din state ale UE, cum ar fi: Olanda, Austria, Polonia, Germania, Slovenia, Ungaria dar si din afara Europei, care isi vor expune cele mai noi produse si servicii
- solutii pentru eficientizarea fluxului si economisirea de energie in fabrici si uzine
- solutii inteligente pentru cladiri de birouri si case inteligente
- inovatii si solutii moderne care faciliteaza fluxul tehnologic
- solutii de iluminat inteligent pentru cladiri de birouri si locuinte
- softuri care optimizeaza procesele prin reducerea pierderilor si maximizarea profitului
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19TeraSteelbluebeamACADC4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere