Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PRAKTIKER lanseaza catalogul DECO
PRAKTIKER lanseaza catalogul DECO
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Oct 2016 18:34
Praktiker, cel mai cunoscut brand de Do-It-Yourself (DIY) din Romania, a lansat catalogul de DECORATIUNI SI AMENAJARI INTERIOARE, cel mai amplu produs de acest gen de pe piata locala de bricolaj. Catalogul poate fi rasfoit online, pe site-ul www.praktiker.ro, sau poate fi descarcat pe smartphone, prin intermediul aplicatiei Catalog Praktiker Romania, disponibila gratuit pe Appstore si Google Play. De asemenea, acesta este disponibil gratuit si in magazine, putand fi rasfoit de catre clienti pentru inspiratie.
In cele peste 230 de pagini ale catalogului, Praktiker pune la dispozitia clientilor sai produse destinate atat micilor modificari casnice, cat si schimbarilor majore pentru redecorarea completa a unei camere sau chiar a intregii case. Pentru ca toamna este o sursa inepuizabila de inspiratie, Praktiker a inclus in catalog game variate de draperii, tablouri, covoare si mici elemente de decor, dar si articole de mobilier, gresie, faianta, parchet si usi. In plus, Praktiker prezinta in catalog si idei de amenajare, din care clientii se pot inspira pentru a-si pregati casa pentru un nou sezon.
„Decorarea casei reprezinta acel proces prin care orice casa devine „acasa“, preluand, practic, din personalitatea locuitorilor ei. In catalogul de DECORATIUNI SI AMENAJARI INTERIOARE, clientii care doresc sa transforme sau sa imbunatateasca aspectul casei lor vor gasi produse prezentate in imagini sugestive, insotite de detalii si idei de reamenajare si decorare. Este un catalog destinat atat amatorilor, cat si profesionistilor, toate noutatile, produsele si solutiile respectand principiul cel mai bun raport calitate - pret. Produsele prezentate in catalog pot fi comandate online, pe www.praktiker.ro, dar si cumparate direct din magazinele Praktiker“, afirma Isabelle Pleska, Director General Praktiker Romania.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelACADALLBIMCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere