Agenda Constructiilor
Miercuri, 25 Noiembrie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SPEEDWELL: Finantare BRD de 22,5 milioane euro pentru constructia Record Park
SPEEDWELL: Finantare BRD de 22,5 milioane euro pentru constructia Record Park
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Dec 2019 17:01
Speedwell, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori imobiliari de pe piata romaneasca, isi uneste fortele cu Grupul BRD Société Générale prin semnarea unui acord de finantare de 22,5 milioane Euro pentru dezvoltarea Record Park, primul proiect de regenerare urbana mixta din Cluj-Napoca. Grupul BRD Société Générale este unul dintre principalii finantatori de pe piata bancara din Romania, fiind declarata „Cea mai buna banca din Romania” in 2018 de cunoscuta revista „The Banker”.
Proiectul Record Park include o cladire de birouri clasa A cu o suprafata inchiriabila de 12.000 de metri patrati, o componenta rezidentiala cu 236 de apartamente, o cladire veche de 200 de ani reconditionata de dezvoltator pentru a gazdui un restaurant, spatii de co-working si art hub, si un club de fitness (World Class) cu o piscina semi-olimpica si zone verzi generoase.
„Suntem fericiti ca astfel de proiecte mixte pozitionate in zona centrala, cum este Record Park, inspira incredere bancilor importante ca BRD”, a declarat Gabriela Chinzenschi, CFO-ul companiei Speedwell. „Aceasta reteta de dezvoltare cu apartamente, birouri si facilitati incluse, care s-a dovedit a fi foarte atractiva pentru clienti, va fi replicata intr-un alt oras important, Timisoara, unde dezvoltam un nou proiect similar pe terenul recent achizitionat al fostei fabrici Paltim.”
Echipa ce a acordat asistenta juridica clientului a fost formata din Otilia Petrescu - General Counsel si Alex Bumbu - Legal Counsel, alaturi de echipa Reff & Associates formata din Alina Tihan - Senior Managing Associate si Diana-Elena Rotaru - Associate. De partea creditorului, BRD Group Société Générale, mandatul a fost gestionat de Tuca, Zbarcea si Asociatii prin Mihai Dudoiu - Partener si Catalin Georgescu - Managing Associate.
Speedwell este un dezvoltator imobiliar cu experienta fondat de doi cetateni belgieni, Jan Demeyere si Didier Balcaen, avand un portofoliu semnificativ de proiecte imobiliare finalizate sau in curs de finalizare in marile orase din Romania, precum Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.
 
VideoConfAC-iulCOVID-19elmas_1octALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
hilti
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
Acvatot 2019
strabag nivel 1
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere