Agenda Constructiilor
Marti, 07 Iulie 2020
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - HR: Cooperare intre lideri pentru o noua normalitate in domeniul resurselor umane
HR: Cooperare intre lideri pentru o noua normalitate in domeniul resurselor umane Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Ovidiu Stefanescu 24 Apr 2020 06:01
Conducerile executive ale unora dintre cele mai importante companii active in domeniul resurselor umane – Randstad, Adecco Group si Manpower Group – au semnat o scrisoare deschisa prin care isi declara intentia de a colabora in vederea asigurarii unui suport optim pentru companiile care doresc sa se intoarca in siguranta la lucru, atunci cand conditiile o vor permite.
Criza medicala data de boala Covid-19 pune o presiune deosebita asupra angajatilor si economiei, in ansamblu. Pentru a limita declinul si impactul asupra capacitatii oamenilor de a-si castiga existenta, piata muncii si toti factorii interesati din domeniu trebuie sa-si ajusteze rapid comportamentul la noua paradigma, la acea normalitate in care distantarea sociala si alte masuri stricte de preventie vor face parte integranta din procesele de productie pentru o buna perioada de acum inainte.
Oficialii celor trei organizatii considera ca este necesara o actiune urgenta pentru a asigura intoarcerea la munca intr-un viitor previzibil. Sincronizarea precisa a procesului respectiv este de maxima importanta pentru functionarea economiei, momentul redeschiderii activitatii fiind net diferit de la o ramura la alta si de la o tara la alta. Acesta depinde de stadiul concret al pandemiei in fiecare dintre aceste entitati. In conditiile date, singura solutie pentru a gestiona corect procesele respective este constituita de colaborarea si coordonarea activitatilor organizatiilor guvernamentale, institutiilor, sindicatelor si angajatilor pentru pregatirea corecta a noilor conditii de munca.
Data fiind urgenta unor astfel de actiuni, cele trei companii de HR mentionate anterior au format o alianta de servicii industriale in efortul de a asigura o contributie vitala la intregul proces. Capacitatea acestor grupuri este uriasa, doar in 2018 plasand 60 de milioane de angajati in diverse locuri de munca. Conform declaratiilor, actiunile respectivei aliante se vor baza pe partajarea celor mai bune practici din domeniile protocoalelor de siguranta si sanatate, ce vor fi necesare pentru temporara situatie in care industria va aplica principiul distantarii fizice.
 
COVID-19VideoConfAC-iulbluebeamACADTeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
CELCO 2020
elmas 2017

Parteneri

hilti
HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
econet
ef-de-n
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere