Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - MANPOWER anunta incasari de 4,4 miliarde USD pentru primul trimestru din 2024
MANPOWER anunta incasari de 4,4 miliarde USD pentru primul trimestru din 2024 Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Ovidiu Stefanescu 08 Mai 2024 06:00
ManpowerGroup a raportat pentru cele trei luni incheiate la 31 martie 2024 un profit net de 39,7 milioane USD si o cifra de afaceri de 4,4 miliarde USD, in scadere cu 7% fata de perioada similara a anului precedent. Inceputul actualului exercitiu financiar a inclus pierderi legate de afacerile Proservia Germania, aflate in curs de lichidare, precum si o scadere minora data de conversia monetara din Argentina, cele doua elemente reducand profitul cu 0,13 USD/actiune. Rezultatele au fost, de altfel, destul de vizibil influentate de fluctuatiile cursului de schimb valutar. Conducerea grupului a aratat ca angajatorii din America de Nord si Europa raman prudenti, fiind in asteptarea unor semne ca mediul economic se plaseaza pe o cale de imbunatatire durabila. Pe unele dintre aceste piete, cererea de personal si de recrutare permanenta s-a stabilizat la niveluri mai scazute, in timp ce in America Latina si in Asia Pacific Orientul Mijlociu a ramas solida. Compania continua sa acorde prioritate executarii initiativelor strategice si accelereaza activitatile de vanzari, pentru a genera o crestere profitabila atunci cand tendintele cererii se vor consolida. Pentru trimestrul al doilea din acest an se anticipeaza ca profitul diluat pe actiune va fi cuprins intre 1,24 si 1,34 USD.
 
***
ManpowerGroup este una dintre cele mai importante companii globale de solutii pentru forta de munca, ajutand organizatiile sa se transforme intr-o lume a muncii care se schimba rapid, prin cautarea, evaluarea, dezvoltarea si gestionarea talentelor care le permit obtina castigurile scontate. Grupul dezvolta permanent solutii inovatoare pentru sute de mii de organizatii, oferindu-le talente calificate, gasind in acelasi timp locuri de munca semnificative si durabile pentru milioane de oameni. Prin brandurile  Manpower, Experis si Talent Solutions, se creeaza o valoare substantial mai mare pentru candidati si clienti in peste 70 de tari de pe intregul mapamond, recent ManpowerGroup fiind desemnata pentru a 15-a oara una dintre cele mai etice companii din lume.
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
strabag nivel 1
siniat
BogArt
konsent
quadratum
leviatan
Arduro
Ubitech
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
concelex
viarom
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
noark
SSAB
Acvatot 2019
ness project
rigips
SIGM

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
econet
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander