Agenda Constructiilor
Duminica, 29 Martie 2020
 
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - CONSTRUCT EXPO: Elpreco prezinta o gama diversa de produse
CONSTRUCT EXPO: Elpreco prezinta o gama diversa de produse
Producatori & Furnizori Publicat de Adrian Agachi 06 Mai 2010 15:22
 
ImageLa Construct Expo Antreprenor, compania Elpreco va prezenta o gama diversa de produse, ce raspunde atat solicitarilor actuale ale pietei materialelor de constructii, cat, mai ales, cerintelor consumatorilor. Astfel, oferta sistemului de canalizare din beton Elpreco este completata cu cea a sistemului hidraulic de captuseli pentru bazele caminelor de vizitare. “Acest element este o oportunitate pentru indeplinirea oricaror cerinte de proiectare si adaptare la diversele geometrii ale solului destinat lucrarilor de canalizare.
 
Am participat la toate editiile targului, in cadrul caruia am avut ocazia de a promova produsele, a ne face cunoscuti si a incheia numeroase contracte”, a declarat Dan Caprioara, director general al Elpreco.
Oferta la Fix, disponibila in reteaua de parteneri
In perioada desfasurarii expozitiei, clientii-vizitatori vor beneficia de “Oferta la Fix”, ce consta in acordarea gratuita a unui sac de mortar Elpreco Fix, pentru sistemul de zidarie cu rosturi subtiri, la achizitionarea fiecarui palet de BCA (2,34 mc). Oferta este valabila la nivel national, prin reteaua proprie de parteneri distribuitori. Compania Elpreco a inregistrat, in 2009, o cifra de afaceri in scadere cu 30% comparativ cu anul precedent. Contributia produselor in cifra de afaceri nu s-a modificat fata de anii precedenti. Pe primul loc in clasament se situeaza sistemul de zidarie BCA cu rosturi subtiri, urmat de elementele pentru acoperisuri, cu cele doua profile de tigla: Skandia si Arcadia, alaturi de sistemul de pavaj si cel de canalizare. La Construct Expo Antreprenor societatea expune intr-un stand amplasat pe inelul exterior al Pavilionului 1 (cupola centrala), imediat in dreapta intrarii principale. Pentru informatii suplimentare, www.elpreco.ro
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTeraSteelACADCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere