Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - ELIS Pavaje investeste 13 milioane euro in extinderea fabricii de langa Ploiesti
ELIS Pavaje investeste 13 milioane euro in extinderea fabricii de langa Ploiesti
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 15 Apr 2024 11:26
Cel mai mare producator roman de pavaje, Elis Pavaje, isi extinde fabrica de langa Ploiesti pentru a face fata cererii in crestere de materiale pentru constructii si amenajari exterioare. Investitia este de 13 milioane de euro si provine din reinvestirea profitului, dar si din credite bancare.
Situata langa Ploiesti, la Stoenesti, fabrica Elis Pavaje este cea de-a doua fabrica din cele cinci detinute de companie, si a fost construita in 2007. Avand acum o suprafata de 5 ha, fabrica se va extinde cu inca 4 ha. Capacitatea de productie a acesteia se va dubla, urmand sa ajunga la 10.000 mp de pavele / zi, de asemenea, urmeaza a se implementa utilaje pentru productia de rigole si elemente de canalizare.
Impactul pozitiv al extinderii fabricii va fi resimtit si in numarul de angajati, in prezent aici lucreaza 60 de salariati, iar dupa extindere numarul total de persoane care va lucra va fi de 120. In prezent, compania are un numar total de 845 salariati.
"Extinderea fabricii de la Stoenesti este necesara pentru a acoperi cererea din piata. Liniile de productie vor realiza toate gamele de produse Elis Pavaje: pavele premium si standard, dale, borduri, boltari, blocheti, produse din beton pentru amenajarea gradinii, inclusiv elemente de canalizare si rigole, pe care nu le produceam pana acum in aceasta fabrica. Venim in sprijinul industriei noastre cu produse de calitate romanesti, realizate din materie prima de la noi din tara si din reciclarea materialelor de constructii. Cu aceasta ocazie va creste si echipa noastra de la Stoenesti si asteptam cu nerabdare sa ne cunoastem si sa integram in familia Elis Pavaje noi colegi.” – a precizat Emil Gota, Directorul General Elis Pavaje. Lucrarile pentru extinderea fabricii vor fi finalizate in septembrie 2024, cand vor fi puse in functiune si noile utilaje. Prin cresterea capacitatii de productie, Elis Pavaje isi va consolida pozitia de lider in topul producatorilor de materiale de constructii destinate amenajarilor exterioare.
 
 
***
Companie 100% romaneasca, Elis Pavaje a fost infiintata in 1991, in Petresti, judetul Alba. Cu un sistem complet de produse si servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare,
de la productie prefabricate din beton vibropresat, consultanta si proiectare, pana la transport, montaj si intretinere pavaj, Elis Pavaje este partenerul de incredere pentru dezvoltarea oricarui tip de proiect. Din 2017, compania ofera si servicii de antrepriza generala pentru lucrari de infrastructura si amenajari exterioare. Avand in prezent cinci unitati de productie, cu o capacitate de 23.000 mp pavaj / zi, produsele Elis Pavaje – pavele, dale, borduri, rigole, boltari, blocheti, produse din beton pentru amenajarea gradinii, elemente de canalizare din beton vibropresat – sunt disponibile printr-o retea vasta de distribuitori,
magazine de bricolaj, precum si in showroom-urile proprii din Petresti (Alba), Stoenesti (Prahova), Secuienii Noi (Neamt), Vintu de Jos (Alba) si Arad (Arad). Incepand cu 2019, compania a devenit si producatoare de pavele si borduri din andezit transilvanean.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGSISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
EDIT-Structural
siniat
concelex
leviatan
MAKITA
Ubitech
rigips
konsent
CDS
noark
strabag nivel 1
ness project
viarom
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
top 500
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander