Agenda Constructiilor
Luni, 08 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - LEIER investeste 25 milioane euro in modernizarea si extinderea productiei din Iasi
LEIER investeste 25 milioane euro in modernizarea si extinderea productiei din Iasi
Producatori & Furnizori Publicat de Razvan Popa 07 Sep 2021 10:43
Grupul austriac Leier, care deruleaza investitii de peste 20 milioane de euro in modernizarea fabricii Leier din Iasi (fosta Brikston), are in plan dezvoltare a unei noi sectii de productie a prefabricatelor din beton in cadrul aceleiasi unitati. Pana in acest moment, compania a renovat complet halele de productie a caramizilor si urmeaza sa amenajeze doua noi hale in care se vor produce prefabricate din beton. Investitiile totale vor ajunge la 25 milioane de euro.
„Aceasta unitate este ceva nou pentru compania noastra, deoarece realizam in special produse ceramice. Vom continua si in perioada urmatoare investitiile; estimam un nivel total de aproximativ 25 milioane de euro", a declarat Adrian Minzat, directorul general al Brikston Construction Solutions SA.
Costel Alexe, presedinte al Consiliului Judetean Iasi, a adaugat: „Ma bucur ca Iasul beneficiaza de astfel de investitii, deoarece inseamna crestere economica si locuri de munca. Ne dorim cat mai multe afaceri de succes in judet, acesta fiind si motivul pentru care lucram la realizarea de parcuri industriale prin intermediul carora sa atragem noi investitori.”
Leier detine circa 50 de fabrici in sapte tari din Europa. In Romania, grupul are patru unitati de productie, doua pentru caramida si alte doua pentru beton, si - potrivit reprezentantilor firmei - se vor aloca in continuare fonduri atat pentru dezvoltarea fabricilor de materiale de constructii, cat si in alte domenii de activitate.
 
TERAPLASTALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IUNIE
/IULIE 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
MAKITA
viarom
rigips
strabag nivel 1
CELCO 2020
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
leviatan
BMI_Icopal
leviatan
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere