Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Scan Global Logistics intra pe piata transportului de marfuri din Romania
Scan Global Logistics intra pe piata transportului de marfuri din Romania
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 04 Apr 2023 12:19
Prin extinderea in Romania, Scan Global Logistics (SGL) isi consolideaza pozitia in Europa de Est. Acesta este primul anunt al companiei dupa sosirea noului actionar majoritar, CVC, care va contribui la accelerarea dezvoltarii internationale SGL.
Lars Syberg, CEO pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), explica de ce extinderea in Peninsula Balcanica reprezinta o investitie importanta pentru SGL, in aceasta perioada:
„Romania se dezvolta rapid, devenind un centru logistic pentru Europa de Est, in special pentru Bulgaria si Moldova. In ansamblu, intreaga regiune a Europei Centrale si de Est are potential comercial si strategic considerabil. Inaugurarea biroului din Bucuresti este un pas important pentru adresarea de noi oportunitati de business, consolidarea pozitiei si oferirea de sinergii globale notabile pentru clientii nostri”.
Biroul din Romania va fi condus de Adrian Pali, director general, si va numara pentru inceput 20 de profesionisti atent selectionati, din domeniul logisticii, pregatiti sa ofere clientilor servicii de transport aerian si maritim, cu o abordare flexibila, personala, orientata spre solutii, pentru care compania este recunoscuta.
 
Flux de marfa optimizat pentru clienti
Modelul de afaceri al SGL, cu numar redus de active, ofera clientilor solutii flexibile, modulare, adaptate nevoilor si cerintelor fiecaruia. Abordarea orientata spre client si obtinerea celor mai bune rezultate este ideala pentru valorificarea infrastructurii din Romania si optimizarea fluxului de marfa, import si export, al clientilor, explica Adrian Pali, director general, Romania:
„In parteneriatele cu clientii ne axam pe identificarea solutiilor potrivite si dezvoltarea afacerilor acestora in regiunea Balcanilor si in afara ei. Infrastructura Romaniei include Portul Constanta, cel mai mare port maritim si de containere de la Marea Neagra, care face legatura cu Aeroportul Bucuresti printr-o retea rutiera si feroviara eficienta. In curand, vom deschide in fiecare locatie centre pentru formalitati vamale, oferind clientilor locali si globali solutii logistice complete si eficiente”.
In plus, birourile din Romania si Ungaria vor colabora indeaproape, aeroportul din Budapesta fiind un important hub aerian pentru vestul Romaniei.
Cu solutii FCL (Full Container Load - transportul unui container plin, de la portul de origine la portul de destinatie) si LCL (Less than Container Load – transportul unei cantitati de marfa care nu umple un container) pentru tarile adiacente, din Europa Centrala si de Est, clientii vor avea acces la o baza locala solida si o retea si expertiza globala.
 
Extinderea acoperirii globale
SGL ofera servicii vaste pentru multe industrii. In Romania compania se va concentra pe industriile cu potential ridicat, cum este industria auto, tehnologia, industria farmaceutica, petrolul si gazele naturale, precum si asistenta si ajutorul umanitar.
Inaugurarea sediului din Romania contribuie la extinderea prezentei globale SGL la 46 de tari. „Curand, vom inaugura global mai multe locatii, continuand strategia ambitioasa de dezvoltare prin achizitii si proiecte greenfield”, precizeaza Lars Syberg.
Detaliile financiare ale actiunii de extindere nu au fost dezvaluite.
 
RAWLPLUGhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
CDS
MAKITA
top 500
FRONTALE
noark
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
Acvatot 2019
strabag nivel 1
top 500
CONCEPT STRUCTURE
viarom
theda mar
leviatan
concelex
top 500
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu