Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - STAR Stone si-a dublat capacitatea de productie de pavaje de la fabrica din Oradea
STAR Stone si-a dublat capacitatea de productie de pavaje de la fabrica din Oradea
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 28 Apr 2022 11:56
STAR STONE, cel mai mare producator roman de pavaje premium destinate sectorului rezidential, finalizeaza o investitie de 1,3 milioane de euro intr-o noua linie de productie, deservita de o statie de betoane de ultima generatie, cu sistem de dozare a culorilor inclus. Investitia, demarata acum 24 de luni, dubleaza capacitatea de productie a dalelor de pavaj, la peste 1.200 de metri patrati pe zi, compania reusind astfel sa raspunda cererii in crestere a pietei pentru produse premium.
„Venind in intampinarea nevoilor tot mai exigente ale clientilor, noua line de productie va aduce o serie de inovatii tehnice si automatizari de ultima generatie. Vom creste calitatea produselor si vom onora astfel promisiunea facuta clientilor de a furniza cele mai performante produse de pe piata premium”, spune Cristian Pop, Director General Star Stone SA, mentionand ca, mare parte din produsele STAR STONE consacrate au beneficiat de imbunatatirea aspectului si de mai multe inovatii in geometrie, astfel incat sa usureze si sa reduca riscul montajului incorect, asigurand o calitate net superioara comparativ cu produsele anterioare.
Noua linie de productie va genera 25 de noi locuri de munca, Star Stone depasind, astfel, 200 de angajati la finalul anului, in crestere cu 40% fata de anul trecut. Noile locuri de munca vor beneficia de scaderea efortului fizic, multe dintre procesele de productie fiind acum automatizate, resursele angajatilor fiind canalizate catre calitate si productivitate.
STAR STONE estimeaza pentru anul acesta o crestere de aproape 30% a vanzarilor de pavaje premium, in contextul in care aproximativ trei sferturi dintre romani au in plan sa realizeze lucrari de renovare ale propriilor locuinte in urmatorul an.
Referitor la tendintele pietei de pavaje, tot mai multi romani se raliaza la tendintele europene, in ceea ce priveste preferintele de culoare. Astfel, un numar tot mai mare de clienti opteaza pentru culori in tonuri de gri deschis (argintiu), iar in ceea ce priveste dimensiunile, sunt preferate formatele mai generoase, ceea ce face ca produsele STAR STONE sa fie tot mai cerute si mai apreciate de catre cei care isi doresc amenajari premium.
„Star Stone optimizeaza si actualizeaza permanent oferta de produse si o adapteaza in acord cu trendurile curente de design, venind in intampinarea nevoilor clientilor prin culori, texturi si formate care satisfac cele mai exigente nevoi ale acestora - precum produse cu texturi rafinate, usor de intretinut si cu un aspect somptuos”, mai spune Cristian Pop.
In continuare, in a doua jumatate a anului, Star Stone va opera noi investitii in extinderea spatiilor de depozitare, in imbunatatirea proceselor de logistica si in adaugarea in portofoliu a noi game de produse, pe segmentul de prelucrare a metalelor, complementare produselor de baza. Pe plan extern, Star Stone vizeaza continuarea consolidarii operatiunilor din Ungaria si marirea echipei, in vederea extinderii activitatii in Austria, Slovacia si Cehia.
Compania, estimeaza, pentru 2022, o crestere de peste 20% a vanzarilor, la aproape 7 milioane de euro. Star Stone este compania cu cea mai rapida crestere din industria de constructii din Romania, in perioada 2017 – 2020, si a fost inclusa de Financial Times si anul acesta, in Top 1.000 cele mai performante companii europene.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTAUTODESKALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
Ubitech
Acvatot 2019
FRONTALE
BMI_Icopal
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
hilti
viarom
MAKITA
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
hidroplasto
rigips

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere