Agenda Constructiilor
Luni, 05 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - TERAPLAST isi extinde lantul logistic cu un nou centru de distributie, in Galati
TERAPLAST isi extinde lantul logistic cu un nou centru de distributie, in Galati
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 06 Feb 2023 14:15
TeraPlast isi intareste puterea de acoperire geografica in Romania prin deschiderea unui nou depozit in sud-estul tarii, in Galati. Unitatea reprezinta un centru logistic de aprovizionare si livrare rapida si eficienta pentru judetele Galati, Braila, Tulcea, Vrancea, Ialomita si Constanta. Depozitul este operational de la inceputul acestui an.
Locatia este situata la iesire din Galati pe E87 (zona Garii Barbosi), cu acces rapid la centura orasului, aspect cheie pentru eficientizarea transportului marfurilor. Spatiul ales este versatil, iar zona continua sa se dezvolte cu un parc industrial, dar si alte centre de distributie.
Activitatea TeraPlast din noua locatie beneficiaza de conditii optime din punct de vedere logistic: 5.000 de metri patrati de platforma betonata, o hala recent construita de aproximativ 1.500 metri patrati si cele mai noi echipamente de manipulare a marfurilor.
„Proximitatea joaca un rol major in lantul logistic. Prin noua locatie din Galati vom fi mai aproape de clientii liniei de business Instalatii din sud-estul tarii, mai rapizi in livrari si mai accesibili. Partenerii TeraPlast gasesc in depozitul nostru produse pentru sistemele de instalatii pentru apa, gaze naturale si canalizare, dar si pentru instalatii interioare, inclusiv pentru instalatiile de incalzire prin pardoseala NeoTer by TeraPlast, sau sisteme pentru instalatii electrice. Grupul nostru se dezvolta continuu, iar intarirea fortei de distributie contribuie la consolidarea avantajelor competitive ale liniei de Instalatii” a declarat Ovidiu Gurau, director comercial TeraPlast.
Unitatea va face livrari catre clientii TeraPlast din regiune, dar va reprezenta si o oportunitate de aprovizionare rapida pentru cei care vor sa ridice marfa direct din depozit.
TeraPlast are in momentul de fata 7 puncte de distributie proprii pe teritoriul Romaniei. Depozitul din Ungaria este, de asemenea, operational.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulhiltiman and machinevailantALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
leviatan
grundfos
leviatan
viarom
ERBASU CONSTRUCT
rigips
FRONTALE
CDS
strabag nivel 1
BALTIC
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023