Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - TERAPLAST isi extinde lantul logistic cu un nou centru de distributie, in Galati
TERAPLAST isi extinde lantul logistic cu un nou centru de distributie, in Galati
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 06 Feb 2023 14:15
TeraPlast isi intareste puterea de acoperire geografica in Romania prin deschiderea unui nou depozit in sud-estul tarii, in Galati. Unitatea reprezinta un centru logistic de aprovizionare si livrare rapida si eficienta pentru judetele Galati, Braila, Tulcea, Vrancea, Ialomita si Constanta. Depozitul este operational de la inceputul acestui an.
Locatia este situata la iesire din Galati pe E87 (zona Garii Barbosi), cu acces rapid la centura orasului, aspect cheie pentru eficientizarea transportului marfurilor. Spatiul ales este versatil, iar zona continua sa se dezvolte cu un parc industrial, dar si alte centre de distributie.
Activitatea TeraPlast din noua locatie beneficiaza de conditii optime din punct de vedere logistic: 5.000 de metri patrati de platforma betonata, o hala recent construita de aproximativ 1.500 metri patrati si cele mai noi echipamente de manipulare a marfurilor.
„Proximitatea joaca un rol major in lantul logistic. Prin noua locatie din Galati vom fi mai aproape de clientii liniei de business Instalatii din sud-estul tarii, mai rapizi in livrari si mai accesibili. Partenerii TeraPlast gasesc in depozitul nostru produse pentru sistemele de instalatii pentru apa, gaze naturale si canalizare, dar si pentru instalatii interioare, inclusiv pentru instalatiile de incalzire prin pardoseala NeoTer by TeraPlast, sau sisteme pentru instalatii electrice. Grupul nostru se dezvolta continuu, iar intarirea fortei de distributie contribuie la consolidarea avantajelor competitive ale liniei de Instalatii” a declarat Ovidiu Gurau, director comercial TeraPlast.
Unitatea va face livrari catre clientii TeraPlast din regiune, dar va reprezenta si o oportunitate de aprovizionare rapida pentru cei care vor sa ridice marfa direct din depozit.
TeraPlast are in momentul de fata 7 puncte de distributie proprii pe teritoriul Romaniei. Depozitul din Ungaria este, de asemenea, operational.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
ness project
rigips
konsent
noark
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
siniat
concelex
CDS
Ubitech
strabag nivel 1
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
Acvatot 2019
EDIT-Structural
quadratum

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander