Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - WIENERBERGER: Razvan Bosomoiu, noul CEO pentru operatiunile din Romania
WIENERBERGER: Razvan Bosomoiu, noul CEO pentru operatiunile din Romania
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 31 Aug 2022 11:09
Wienerberger, lider pe plan international in productia de caramizi si tigle ceramice,
l-a numit pe Razvan Bosomoiu noul CEO al Wienerberger Romania. Razvan Bosomoiu ii va succeda lui Christian Reingruber, care a detinut functia de managing director interimar pana la data de 25 august 2022 si care se va concentra din nou exclusiv pe rolul sau de Chief Operating Officer pentru Wienberberger Building Solutions Europa Centrala si de Est.
"Sunt bucuros sa va anunt ca l-am desemnat pe domnul Razvan Bosomoiu noul CEO al echipei noastre din Romania, fiind increzator ca, impreuna cu echipa sa de management care are, de asemenea, o vasta experienta, vor duce mai departe povestea noastra de succes – o poveste centrata pe client, cu o istorie de peste 200 de ani de inovatie si imbunatatire a calitatii vietii oamenilor. Cu o experienta solida in ceea ce priveste managementul oamenilor si cu expunerea sa internationala in medii comerciale si de productie, Razvan este cea mai buna alegere pentru noi. Ii urez succes in noul sau mandat de a conduce Wienerberger Romania, in beneficiul angajatilor, actionarilor si clientilor nostri, continuand acelasi drum al dezvoltarii si al succesului", a declarat Christian Reingruber, Chief Operating Officer pentru Wienerberger Building Solutions Europa Centrala si de Est.
"Astept cu nerabdare sa imi transpun pasiunea si experienta in management in scopul sprijinirii echipei si partenerilor Wienerberger. Sunt bucuros sa fac parte din aceasta echipa minunata si de succes", a declarat Razvan Bosomoiu, CEO Wienerberger Romania.
Inainte de a se alatura echipei Wienerberger, Razvan Bosomoiu a fost General Manager La Lorraine Romania, producator belgian de panificatie.
Wienerberger Group este prezent in Romania din anul 1998, fiind unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii. Compania are in tara noastra 7 fabrici: patru unitati de productie pentru caramizi din ceramica si trei unitati de productie pentru pavaje din beton, comercializand tigle ceramice sub umbrela brandului Tondach si caramizi aparente Terca. Cu un total de peste 500 de angajati, Romania este una dintre cele mai mari piete din regiunea Europa Centrala si de Est (ECE).
Wienerberger este cel mai mare producator de caramizi din lume (Porotherm, Terca) si lider de piata in Europa in ceea ce priveste tigla ceramica (KORAMIC, TONDACH), precum si pentru pavaje de beton (SEMMERLOCK) in Europa Centrala si de Est. In domeniul sistemelor de tevi (tevi ceramice Steinzeug-Keramo si tevi din plastic Pipelife), compania este unul dintre principalii furnizori din Europa. Cu un total de 215 unitati de productie, Wienerberger Group a generat venituri de 3,97 miliarde de euro si un EBITDA de 694 de milioane de euro in 2021.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machineALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
MAKITA
theda mar
BALTIC
Ubitech
rigips
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
hilti
CDS
BMI_Icopal
Acvatot 2019
leviatan
viarom
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023