Agenda Constructiilor
Duminica, 22 Mai 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ELBI: Noi dispozitive PULSAR, echipate cu tehnologia Tuya, incluse in portofoliu
ELBI: Noi dispozitive PULSAR, echipate cu tehnologia Tuya, incluse in portofoliu
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 08 Dec 2021 06:06
Tuya Smart a fost fondat pe principiul ca orice este posibil: orice produs, orice caracteristici, orice viteza, orice capacitati, orice model de afaceri. Astfel, Tuya a devenit prima platforma IoT all-in-one adoptata de majoritatea producatorilor de echipamente smart. Aplicatia Tuya Smart, disponibila gratuit pentru iOS si Android, permite conectarea si administrarea tuturor dispozitivelor inteligente dintr-o locuinta: controleaza iluminatul sau electrocasnicele, creeaza scenarii sau monitorizeaza reteaua electrica, integreaza solutii de securitate si siguranta, toate dintr-o singura aplicatie de pe telefonul mobil.
 
Conectare dispozitive multiple. Aplicatia permite conectarea unei game diversificate de dispozitive: becuri si sisteme de iluminat, dispozitive pentru controlul si monitorizarea energiei electrice, echipamente pentru siguranta locuintei, senzori, electrocasnice, dispozitive de intretinere personala, dispozitive audio-video.
 
Suporta diverse protocoale de conectare. Compatibilitatea cu diversele protocoale de comunicare (Wi-Fi, Zigbee, Bluetooth etc.), permite detectarea automata si adaugarea in aplicatie cu un singur click. Aplicatia suporta control manual si control vocal, inclusiv integrare cu aplicatii terte precum Amazon Alexa sau Google Assistant.
 
 
Automatizare completa a locuintei. Functiile "one-click" pentru executia comenzilor, precum si posibilitatea automatizarii proceselor pe baza de scenarii, ajuta la interconectarea cu usurinta a dispozitivelor.
 
Profile personalizate si transmitere notificari. Permite tuturor membrilor familiei accesul la dispozitive si stabileste profile personalizate pe baza de drepturi de utilizare. In functie de profilele setate, aplicatia poate trimite diverse tipuri de notificari. Pot fi obtinute informatii in timp real despre starea vremii locale sau despre calitatea aerului.
 
Monitorizarea consumului de energie. Aplicatia, impreuna cu dispozitivele de management al energiei electrice, permite monitorizarea permanenta a echipamentelor instalate in reteaua electrica. Astfel se poate inregistra consumul pe fiecare aparat separat si se pot configura scenarii care vor avea ca rezultat un consum mai mic de energie, respectiv economii mai mari.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulAUTODESKALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
FRONTALE
leviatan
hidroplasto
leviatan
Acvatot 2019
MAKITA
hilti
Ubitech
viarom
rigips
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere