Agenda Constructiilor
Duminica, 20 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - HILTI: Crestere considerabila a business-ului local si noi perspective favorabile
HILTI: Crestere considerabila a business-ului local si noi perspective favorabile
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 30 Iul 2019 06:59
Dupa o crestere cu doua cifre a business-ului din Romania in 2018, conducerea companiei Hilti - furnizor de scule electrice profesionale pentru constructii si instalatii - estimeaza o evolutie optima a afacerilor si in 2019, in contextul in care prognozele din domeniul constructiilor sunt favorabile. Vanzarile companiei au depasit asteptarile, anul trecut, iar efectivul firmei a trecut pragul de 100 de angajati. 
In continuare, strategia de dezvoltare a Hilti Romania se bazeaza pe inovatii tehnice si echipamente agrementate la standarde europene.
"Am dezvoltat, impreuna cu institutiile competente, primul agrement tehnic european (ETA) pentru barele de armatura post-instalate in conditii seismice. In prezent, este singura companie la nivel global care are aceasta certificare, rasinile chimice HIT-RE 500 V3 si HIT-HY 200-R fiind agrementate in acest sens. Dat fiind faptul ca siguranta in constructii provine si dintr-o specificatie corecta, o proiectare conforma, dar si o instalare corecta, se va face trecerea de la recomandare ETAG (guideline), la standardul Eurocod 2 partea 4. Un guideline este un document informativ care transmite reguli generale, directii, sfaturi sau recomandari cu privire la calculul ancorelor. Un standard este un document obligatoriu care trebuie implementat la nivel national. Acesta are un nivel ridicat de constientizare, va fi tradus in limba romana si este impus de lege pentru a fi utilizat. Eurocod 2 partea 4 va avea capitole dedicate pentru specificatii in proiect si pentru instalarea ancorelor, pentru a reduce erorile si consecintele ce pot aparea pe intreaga viata a proiectului. Hilti este pregatit pentru aceasta tranzitie, punand la dispozitia profesionistilor documentele si agrementele necesare fiecarei aplicatii", a declarat Bogdan Buca, directorul de marketing al Hilti Romania.
In continuare, compania isi mentine obiectivul de a lansa cel putin zece produse/ servicii noi pe an. Printre cele mai recente inovatii aduse de Hilti in Romania se afla noua generatie de aparate de implantat cuie BX 3 L 02, creat pentru a fi cel mai performant aparat de acest tip de pe piata. Noul BX 3 L 02 aduce noi caracteristici tehnice, cum ar fi cresterea vitezei de lucru cu 30% sau a eficientei energetice a consumului intern, putand realiza mai multe fixari cu acelasi tip de acumulator. Noua generatie vine cu conectivitate Bluetooth si ofera mai multa autonomie de lucru, atat prin extinderea cu 50% a capacitatii magaziei de cuie, cat si prin posibilitatea de utilizare a unor noi lungimi de cuie X-C pe banda, de 27, 30 si 36 mm pentru materiale de baza precum tencuieli, sape dar si betoane cu rezistente scazute la compresiune.
Din 2018, Hilti Romania si-a mutat sediul operational in prima cladire a ansamblului AFI Tech Park, in zona centrala a Capitalei. Fostul sediu din Dragomiresti Deal este destinat Centrului Regional de Reparatii Hilti, unde se efectueaza, in continuare, reparatii atat pentru clientii din Romania, cat si pentru cei din alte tari din zona Balcanica. In plus, compania detine si doua magazine Hilti Store in Bucuresti si unul in Cluj-Napoca, planurile pentru viitor vizand deschiderea mai multor magazine in tara.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimACADghid_proiectare

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere