Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - WILO: Aniversare de 25 de ani in Romania si afaceri de 81 milioane lei in 2022
WILO: Aniversare de 25 de ani in Romania si afaceri de 81 milioane lei in 2022
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de AG&F 16 Oct 2023 11:58
Compania WILO, liderul mondial in productia de pompe de apa si solutii de ultima generatie pentru gestionarea apei aniverseaza 25 de ani pe piata autohtona si anunta o cifra de afaceri de aproape 81 de milioane de lei in anul 2022, cu un profit de peste 6 milioane de lei. Evenimentul aniversar a reprezentat o oportunitate de a marca contributia semnificativa la dezvoltarea industriei de apa din intreaga tara. Sediul companiei se afla intr-o cladire smart, ce indeplineste cele mai inalte standarde de eficienta energetica, fiind proiectata cu suprafete vitrate mari pentru utilizarea optima a luminii naturale, si echipata cu panouri solare pentru alimentarea cu energie verde. In plus, anul acesta, compania a investit aproape 160.000 de euro intr-un sistem fotovoltaic de 200 kW pentru folosirea surselor de energie regenerabila care contribuie la protejarea mediului inconjurator.
 
 
Noul sediu central WILO deserveste nu doar clientii locali, ci este conceput pentru a gazdui un hub regional destinat activitatilor de productie si asamblare ale platformelor Grupului WILO. Cu ocazia aniversarii a 25 de ani de activitate a fost organizat un eveniment la sediul companiei si a inclus o prezentare a cladirii WILO Romania, inaugurata in anul 2020,  in urma unei investitii de 7 milioane de euro. La eveniment au participat peste 130 de clienti, printre care si invitati de onoare precum: Dr. Patrick Niehr, Executive Board Member & CCO, si Peter Glauner, Senior Vice President Sales Region Mature Markets. 
Markovski Dimitar, CEO WILO Romania, a subliniat angajamentul companiei fata de sustenabilitate si a vorbit despre echipa de 50 de profesionisti dedicati, care lucreaza pentru oameni si mediu in Romania.
“La Wilo, clientii nostri se afla intotdeauna in centrul atentiei. Scopul nostru este sa le facem viata mai usoara prin produsele si serviciile noastre, anticipand nevoile si problemele actuale si viitoare si oferind solutii inovatoare si eficiente. Cu atat mai mult in aceasta perioada plina de provocari sociale, economice si de sanatate, ne-am asumat si vom continua sa ne asumam, cu toata seriozitatea, misiunea de a continua proiectele strategice incepute in Romania, din devotament pentru partenerii si clientii Wilo.”
 
 
In cadrul evenimentului aniversar, Dr. Patrick Niehr si dl. Peter Glauner au prezentat strategiile grupului si viziunea companiei pentru viitor. Evenimentul a fost marcat de o atmosfera de sarbatoare si apreciere pentru contributia WILO la dezvoltarea sectorului apei in Romania. WILO continua sa fie un lider in inovatia pentru apa si se angajeaza sa ofere solutii de calitate superioara pentru un viitor mai bun si mai sustenabil si si-a propus sa continue sa ofere sisteme inteligente si eficiente pentru gestionarea apei.
La nivel global, compania este prezenta in peste 60 de tari si are peste 8.000 de angajati.
WILO este recunoscuta in intreaga lume pentru tehnologiile inovatoare, care aduc apa acolo unde este nevoie de ea, si pentru angajamentul ferm fata de sustenabilitate si digitalizare. Compania si-a construit o retea solida de parteneri, distribuitori, consultanti si operatori, pentru a promova si implementa sisteme inteligente de pompare a apei, contribuind astfel la un viitor mai sustenabil.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
strabag nivel 1
CDS
CONCEPT STRUCTURE
rigips
siniat
concelex
ERBASU CONSTRUCT
viarom
noark
theda mar
leviatan
Acvatot 2019
EDIT-Structural
ness project
quadratum
Ubitech

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
ef-de-n
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander