Agenda Constructiilor
Miercuri, 20 Noiembrie 2019
Home - Stiri - Actualitatea interna - ANCPI atribuie servicii de cadastru in valoare de 170 milioane de lei
ANCPI atribuie servicii de cadastru in valoare de 170 milioane de lei
Actualitatea interna Publicat de Elena Icleanu 11 Oct 2019 09:22
Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) a initiat o procedura de licitatie pentru achizitia serviciilor de inregistrare sistematica in Sistemul integrat de cadastru si carte funciara a imobilelor din 215 de unitati administrativ-teritoriale (UAT) din 37 de judete. Achizitiile se desfasoara pe loturi, fiecare comuna reprezentand un lot. Suprafata totala estimata a celor 215 loturi este de peste 1,29 milioane de hectare. La finalul procedurii, vor fi incheiate contracte multianuale/ lot pentru o perioada de 24 de luni. Valoarea estimata totala a proiectului este de 169,58 milioane de lei (fara TVA), finantarea serviciilor fiind asigurata din fonduri europene, prin Programul Operational Regional - Proiectul major privind "Cresterea gradului de acoperire si incluziune a sistemului de inregistrare a proprietatilor in zonele rurale din Romania".
Anuntul a fost publicat si in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE), astfel incat la proceduri poate avea acces orice operator din tara sau din strainatate care indeplineste cerintele solicitate de ANCPI. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 25 noiembrie 2019.
Proiectul "Cresterea gradului de acoperire si incluziune a sistemului de inregistrare a proprietatilor in zonele rurale din Romania" completeaza obiectivul Programului national de cadastru si carte funciara (PNCCF) prin realizarea lucrarilor de inregistrare sistematica pentru 5,75 milioane de hectare de terenuri din 660 UAT-uri situate in zone rurale ale Romaniei. Valoarea totala a proiectului este 312,9 milioane de euro, din care 266 milioane de euro reprezinta fonduri externe nerambursabile, iar 47 milioane de euro sunt cofinantare de la bugetul de stat.
Selectarea  UAT-urilor din zonele rurale a fost facuta dupa cateva criterii, printre care se afla localitatile care fac obiectul dezvoltarii proiectelor de infrastructura prevazute in Master Planul General de Transport al Romaniei, cele care implementeaza ori sunt incluse in proiecte de dezvoltare a infrastructurii in cadrul altor programe si localitatile in care sunt identificate zone cu vulnerabilitati sociale particulare privind accesul informal la proprietate.
Pentru a conulta Lista UAT-urilor pentru care a fost initiata procedura de licitatie pentru achizitia serviciilor de inregistrare sistematica a imobilelor, click aici!
 
Licente bimghid_proiectareACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere