Agenda Constructiilor
Luni, 22 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Actualitatea interna - INS: Tendinta crescatoare a activitatii de constructii, pana la finalul acestui an
INS: Tendinta crescatoare a activitatii de constructii, pana la finalul acestui an
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 28 Sep 2023 12:47
Potrivit estimarilor din luna septembrie 2023, in activitatea de constructii se va inregistra pentru urmatoarele trei luni relativa stabilitate a volumului productiei (sold conjunctural -3%). Managerii estimeaza relativa stabilitate a numarului de salariati (sold conjunctural -2%). In ceea ce priveste preturile lucrarilor de constructii se preconizeaza crestere a acestora (sold conjunctural +27 %).
 
Industrie prelucratoare
In cadrul anchetei de conjunctura din luna septembrie 2023, managerii din industria prelucratoare preconizeaza pentru urmatoarele trei luni crestere moderata a volumului productiei (sold conjunctural +6%). Referitor la numarul de salariati se estimeaza relativa stabilitate, soldul conjunctural fiind de -1% . Pentru preturile produselor industriale se prognozeaza crestere moderata in urmatoarele trei luni (sold conjunctural +15%).
 
Servicii
Conform estimarilor din luna septembrie 2023, cererea de servicii (cifra de afaceri) va inregistra relativa stabilitate in urmatoarele trei luni (sold conjunctural +3%). Se estimeaza relativa stabilitate a numarului de salariati (sold conjunctural -1%). Conform opiniei managerilor, preturile de vanzare sau de facturare ale prestatiilor vor avea tendinta de crestere moderata (sold conjunctural +8%).
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
SIGM
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
viarom
strabag nivel 1
rigips
BogArt
SSAB
Arduro
quadratum
noark
theda mar
EDIT-Structural
concelex
Acvatot 2019
ness project
konsent
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
siniat
leviatan

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander