Agenda Constructiilor
Joi, 20 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - ALPINE, IMTECH si ZUBLIN si-au schimbat directorii executivi la inceputul anului
ALPINE, IMTECH si ZUBLIN si-au schimbat directorii executivi la inceputul anului
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 29 Mar 2013 17:26
Companiile de constructii cu activitati si in Romania Alpine (Austria), Imtech (Olanda) si Züblin (Germania) au inceput activitatea din 2013 coordonate de manageri noi, pregatiti sa gestioneze cat mai corect cresterile preconizate pentru anii urmatori in domeniu. Astfel, incepand din luna aprilie 2013, grupul Imtech, ce deruleaza operatiuni la nivel local prin subsidiara Arconi Grup Bucuresti (preluata la finele anului 2009), va fi condus de Gerard van de Aast (55 de ani), ce va ocupa functia detinuta pana la acel moment de René van der Bruges, care a decis sa se retraga din activitate la varsta de 65 de ani. De asemenea, operatiunile financiare ale companiei olandeze sunt gestionate, din luna februarie a.c., de Hans Turkesteen (49 de ani), fost manager al companiei petroliere Stork Technical Services - Olanda. Noul CFO l-a inlocuit in functie pe Boudewijn Gerner (61 de ani).
In ceea ce priveste managementul Alpine, lider al pietei de constructii din Austria, Arnold Schiefer (46 de ani) a fost numit noul CEO al grupului, acesta urmand a ocupa functia respectiva incepand din luna aprilie 2013, cand va incheia colaborarea cu grupul Rail Cargo Austria AG. "Principala misiune a noului manager va fi aceea de repozitionare a companiei pe un trend crescator si de a imbunatati profitabilitatea grupului prin organizarea unei structuri interne eficiente si puternice", se arata intr-un comunicat oficial al Alpine, parte a holdingului spaniol FCC Construccion.
La nivelul companiei germane Züblin AG, subsidiara a grupului austriac Strabag specializata in domeniul executiei de lucrari geotehnice si de fundatii reprezentata inclusiv in Romania, Olaf Demuth (50 de ani) a fost numit in functia de manager al Consiliului de Administratie al companiei. Anterior, acesta a fost responsabil pentru activitatea diviziei tehnice a filialei Züblin Direktion Nord, cu sediul in Hamburg (Germania).
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
rigips
BogArt
strabag nivel 1
viarom
siniat
MAKITA
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
concelex
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
konsent
theda mar
noark
Acvatot 2019
CDS
EDIT-Structural
ness project

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander