Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - BTDConstruct & Ambient isi mentine ritmul de dezvoltare datorat investitiilor
BTDConstruct & Ambient isi mentine ritmul de dezvoltare datorat investitiilor
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 04 Oct 2022 11:52
BTDConstruct & Ambient, companie cu capital 100% romanesc, specializata in oferirea de servicii integrate, de la proiecte de arhitectura la inginerie superioara, management de proiect si sisteme digitale complexe, s-a pozitionat pe locul 7 in Topul Antreprenorilor Generali in Constructii, realizat de IBC Focus, in urcare cu nu mai putin de 11 pozitii fata de anul precedent.
Astfel, BTDConstruct & Ambient a inregistrat cea mai buna clasare a sa de pana acum, aflandu-se in premiera in clasamentul celor mai buni 10 antreprenori generali in constructii din Romania, cu o cifra de afaceri de 304 de milioane de lei, in crestere de la 205 milioane de lei si un profit care depaseste 11 milioane de lei, in crestere de la 8,7 milioane de lei.
„Este o performanta remarcabila, mai ales intr-un domeniu atat de competitiv si marcat de provocari, cum este cel al constructiilor. Ne propunem sa mentinem nivelul de crestere a companiei in perioada urmatoare si chiar sa depasim indicatorul de referinta privind cifra de afaceri pentru anul acesta, avand in vedere transformarea digitala pe toate palierele business-ului, dar si planurile de diversificare si extindere a portofoliului”, a transmis Razvan Parvulescu, Head of Business Development.
Compania s-a facut remarcata prin intermediul unor proiecte reprezentative pentru piata constructiilor, precum Stejarii II Clubul Rezidential, Vulcan Residence, The Ivy sau proiectul structurii subterane a extensiei Promenada Mall.
Cu aceste rezultate, BTDConstruct & Ambient este una dintre cele 3 companii din top care inregistreaza plusuri pe toate cele 3 sectoare analizate, fiind pozitionata si pe locul 8 in clasamentul celor mai mari cifre de afaceri generate per angajat.
In portofoliul impresionant al companiei BTDConstruct & Ambient se mai numara proiecte importante precum H Pipera Lake, Liziera de Lac, Danielopolu Residence, UP-site, ibis Styles Bucharest City Center si C-entral, concepute si realizate de o echipa puternica de arhitecti, designeri, ingineri si constructori, care se bazeaza pe tehnologii noi in dezvoltarea de proiecte verzi, inteligente si sustenabile.
 
hiltiRAWLPLUGALLBIMLiebherABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
strabag nivel 1
Ubitech
quadratum
CDS
top 500
CONCEPT STRUCTURE
top 500
theda mar
noark
viarom
MAKITA
concelex
rigips
leviatan
top 500
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu