Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza pietei de ferestre, usi si pereti cortina pe anul 2014

Analiza pietei de ferestre, usi si pereti cortina pe anul 2014
Analiza pietei de ferestre, usi si pereti cortina pe anul 2014
PDF, 10 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 28 nov 2014
Sumar: click aici
Schimbarile pozitive din sectorul tamplariei - posibile pe termen mediu
Intrucat exercitiul financiar actual se apropie de momentul bilantului, la o analiza succinta reiese ca rezultatele firmelor implicate pe piata de tamplarie termoizolanta continua sa fie eterogene, mai ales ca activitatea acestora este influentata de factori exogeni si imprevizibili. Actualii indicatori macroeconomici reflecta, pe de-o parte, in acceptiunea Institutului National de Statistica (INS) o crestere secventiala si anuala a Produsului Intern Brut - PIB in trimestrul al treilea a.c., care a infirmat estimarile initiale analistilor, iar pe de alta parte, continuarea recesiunii tehnice din constructii, dupa doua trimestre de scadere consecutiva a volumului lucrarilor specifice, desi exista perspective de redresare dupa traversarea intervalului iulie-septembrie, ce a adus o majorare a volumului lucrarilor fata de trimestrul anterior. Este insa prea devreme ca noua conjunctura economica sa aiba efecte asupra producatorilor de ferestre sau furnizorilor acestora. Aspectele anuntate anterior, potrivit carora orice estimare continua sa fie hazardata sunt cu atat mai valabile cu cat la nivelul lui 2014, in pofida incercarilor de redresare a activitatii, problemele caracteristice bransei sunt probabil mai acute ca in primii ani de criza generalizata. Totusi, intervalul octombrie-decembrie a.c. ar putea reprezenta o perioada care, daca ar fi fructificata corect, ar aduce o imbunatatire a profitabilitatii firmelor specializate, mai cu seama a celor ce s-au orientat din timp spre export. In pofida unor fluctuatii sau derapaje inerente pe anumite segmente ale pietei de ferestre, in numeroase cazuri, cele mai importante companii din domeniu au posibilitatea sa raporteze in actualul exercitiu financiar o cifra anuala de afaceri mai consistenta decat in 2013 sau, intr-o varianta pesimista, cel putin la acelasi nivel ca anul trecut. Previziunea este sustinuta si de faptul ca, in perioada anterioara, acestea si-au reorientat activitatea fie catre livrarile pe pietele externe, fie spre sectoare conexe pe plan intern, care sa poata asigura performante optime in ceea ce priveste rentabilitatea si sa suplineasca lipsa unor comenzi semnificative de tamplarie.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: ADF Prod, Aluprof System Romania, Bau Handler, Bitt-Bau, Door Panels, Drupanel, Electric Plus, Gip Ro Ambient, Isopalrom, MCA Grup, Melcret, Orbansoft, Rehau Polymer, Ozel Steel Profil, Penosil Romania, SKS Stakusit, Somfy Romania, Wurth Romania, Aluterm Group, Urban C&O, Profine Romania, Veka Romania, Termo Sistem Trading, Lucanik, Klaes Romania, Simonswerk, Analko Aluminium Industry, Valras Prod si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de ferestre, usi si pereti cortina va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
ness project
Acvatot 2019
CDS
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
rigips
leviatan
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
strabag nivel 1
viarom
noark
concelex
FRONTALE
quadratum

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander