Agenda Constructiilor
Joi, 02 Iulie 2020
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CBRE administreaza proiecte de constructii si amenajari de 80 milioane de euro
CBRE administreaza proiecte de constructii si amenajari de 80 milioane de euro
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 23 Apr 2020 12:49
Intr-o perioada in care situatia impusa de pandemia COVID-19 a amanat multe investitii, echipa de Building Consultancy a CBRE, liderul pietei de consultanta imobiliara, continua sa gestioneze proiecte aflate in derulare care cumuleaza investitii totale de peste 80 mil. euro in domeniile medical, productie si IT&C in diferite zone din Romania.
Divizia de Building Consultancy a fost infiintata in anul 2012 prin cooptarea lui Gabriel Balaban, considerat unul dintre cei mai experimentati consultanti tehnici in constructii. In cei opt ani, Gabriel Balaban si echipa sa au furnizat servicii de management de proiect si control al costurilor pentru investitii de aproximativ 800 milioane de euro, cu o suprafata totala de peste 1,1 milioane mp.
„Proiectele pe care le administram in prezent prin serviciile de Project si Cost Management continua conform graficului, nu exista incetiniri sau anulari. Sunt investitii cu o valoare cumulata de peste 80 de milioane de euro si aproape 800.000 mp in sectoare diverse, de la amenajari de spatii de birouri la construirea fabricilor de componente auto sau constructii in domeniul medical, cum este Enayati Medical City, cea mai mare investitie medicala din Romania ultimilor 30 de ani”, a declarat Gabriel Balaban, Head of Building Consultancy, CBRE Romania.
Printre proiectele pe care echipa CBRE le gestioneaza in prezent se numara amenajari de spatii de birouri pentru companii din domeniile medical si IT&C, aflate in proces de extindere sau de relocare. Un alt sector in care investitiile merg mai departe chiar si in perioada pandemiei este cel al productiei, CBRE fiind implicata in gestionarea proiectelor de construire pentru o fabrica de componente auto, o fabrica de sisteme de iluminat si diferite depozite. Investitiile mentionate se afla in Bucuresti si in orasele regionale, precum Timisoara, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare si Iasi.
„Pe langa investitiile care continua pentru care oferim deja servicii, in ultima luna am primit solicitari de servicii de project management pentru noi proiecte de amenajari de birouri si due-diligence tehnic pentru diferite cladiri. Ne asteptam in continuare la o activitate destul de intensa atat pe sectorul spatiilor de birouri, unde sunt companii care au target de mutare sau extindere, cat si pe sectorul spatiilor industriale, unde sunt planificate investitii in proiecte speciale, cum sunt depozitele automatizate”, a conchis Gabriel Balaban.
Divizia de Building Consultancy a CBRE, prin echipa sa de ingineri si arhitecti cu experienta atat locala cat si internationala, furnizeaza servicii de management de proiect si control al costurilor pentru spatii de birouri, retail, hotelier, industrial, rezidential, medical, precum si servicii de due-diligence tehnic, monitorizare de proiecte, workplace consultancy, change management si alte servicii de consultanta tehnica in domeniul imobiliar.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ACADTeraSteelVideoConfAC-iulbluebeam
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
elmas 2017
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
rigips

Parteneri

hilti
HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere