Agenda Constructiilor
Marti, 29 Noiembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CTP inchiriaza 2.200 mp in CTPark Norh producatorului de feronerie Blum
CTP inchiriaza 2.200 mp in CTPark Norh producatorului de feronerie Blum
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 14 Mar 2022 15:42
CTP, cel mai mare proprietar si dezvoltator de spatii industriale si logistice din Romania, a incheiat un parteneriat cu Blum, unul dintre cei mai importanti producatori de feronerie pentru mobila pe plan global. CTP va amenaja in CTPark Bucharest North, in zona Stefanesti, un depozit cu o suprafata de 2.200 mp pentru filiala producatorului austriac.
Blum Romania isi extinde astfel spatiul existent de depozitare pentru a putea raspunde cresterii inregistrate in ultimii ani in industria productiei de feronerie pentru mobilier, care s-a reflectat si in rezultatele financiare ale grupului la nivel global.
„Le uram bun venit partenerilor de la Blum, este un brand premium foarte apreciat si ne bucuram ca avem ocazia de a face parte din expansiunea lor. Industria producatoare de mobila este intr-o continua dezvoltare si suntem convinsi ca CTPark Bucharest North, cat si celelalte parcuri din portofoliul nostru, pot oferi solutii complete care sa raspunda tuturor nevoilor specifice acestui sector”, a afirmat Andrei Koszti, Regional Commercial Manager, CTP Romania.
Blum detine un showroom in Otopeni, iar locatia parcului CTPark Bucharest North, in proximitatea showroom-ului, cat si accesul facil au fost deosebit de importante in incheierea parteneriatului. Noul depozit a devenit operational in primul trimestru al acestui an si este principalul punct de distributie pentru toate produsele din portofoliul companiei.
„Proximitatea fata de showroom-ul nostru din Otopeni, accesul facil, cat si posibilitatea de a ne extinde pe viitor spatiile logistice au reprezentat punctele cheie atunci cand am optat pentru CTPark Bucharest North. Am apreciat extrem de mult si disponibilitate echipei CTP si capacitatea lor de a raspunde rapid tuturor solicitarilor noastre specifice” , a declarat Andrei Emil Miinea, Administrator, Blum Romania.
CTPark Bucharest North este situat in zona Stefanesti - Afumati si se afla in plin proces de extindere. Parcul industrial are acces facil la principalele drumuri de legatura precum A3, DN2, dar si catre Bucuresti si pune la dispozitia clientilor optiuni flexibile, incepand de la suprafete de 500 mp, pentru inchiriere pe termen mediu si lung.
 
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
OCTOMBRIE
2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 170 (Octombrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CELCO 2020
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
leviatan
strabag nivel 1
rigips
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
viarom
MAKITA
FRONTALE
Acvatot 2019
hilti

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere tamplarie aluminiu