Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Element Industrial: Finantare de 23 milioane de euro pentru proiectul ELI Park 3
Element Industrial: Finantare de 23 milioane de euro pentru proiectul ELI Park 3
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 25 Iul 2022 11:57
Dezvoltatorul cu capital romanesc, Element Industrial, a contractat o finantare de 23 milioane euro de la Alpha Bank Romania pentru dezvoltarea primelor doua faze din cadrul proiectului ELI Park 3, parte a hub-ului ELI Park Bucharest North West.
„Linia de finantare acopera dezvoltarea primelor doua faze ale ELI Park 3 din cadrul hub-ului pe care il dezvoltam in zona Buftea - Chitila”, spune Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial adaugand: „Am traversat o perioada dificila cu numeroase provocari avand in vedere cresterea costurilor si conflictul de la granita. Cu toate acestea mentinem ritmul de dezvoltare si inchiriere, iar increderea acordata de partenerii nostri, atat chiriasi cat si banca finantatoare ne dau motive sa continuam planurile pentru ELI Park Bucharest North West. ”
Prima faza a ELI Park 3, in suprafata de 18.500 a fost livrata in aceasta primavara, fiind inchiriata integral. La faza a doua, respectiv 30.000 mp, gradul de ocupare a depasit deja 75% si are ca termen de finalizare trimestrul al patrulea al anului in curs.
„Finantarea ELI Park 3 oferita de Alpha Bank vine in sprijinul planurilor de dezvoltare ale Element Industrial intr-o piata foarte competitiva, stimuland prin acest parteneriat pe termen lung extinderea hub-ului ELI Park Bucharest North West. Consideram valoroasa consolidarea si expansiunea sectorului logistic si raspundem proactiv nevoilor in continua evolutie ale consumatorilor. Incurajam clientii corporate sa investeasca in cresterea competitivitatii lor in piata si in sustenabilitatea pe termen lung a companiilor lor si ne bucuram sa fim parte din acest demers important”, a declarat Periklis Voulgaris, Executive Vice President Wholesale Banking la Alpha Bank Romania.
Prin proiectele ELI Parks, Element Industrial are drept obiectiv principal de a acoperi pe deplin nevoile potentialilor chiriasi, indiferent de domeniul in care acestia activeaza. In acest context, conceptele utilizate in dezvoltarea parcurilor permit flexibilitate in acomodarea unei game largi de nevoi, atat tehnice cat si operationale.
 
 
ALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
BMI_Icopal
CELCO 2020
leviatan
Ubitech
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
MAKITA
viarom
rigips
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere