Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - HANNER va dezvolta un proiect mixt pe terenul fostei fabrici de bere Grivita
HANNER va dezvolta un proiect mixt pe terenul fostei fabrici de bere Grivita
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 12 Iul 2016 15:53
Dezvoltatorul lituanian Hanner Holding, ce ridica ansamblul rezidential The Park din apropierea Parcului Tineretului din Bucuresti, si-a anuntat extinderea pe piata imobiliara locala prin achizitia terenului fostei fabrici de bere Grivita, unde doreste sa realizeze un proiect mixt (rezidential si birouri). Terenul, achizitionat in urma unei tranzactii de 5 milioane de euro de la Ionut Dumitrescu (partener al dezvoltatorului Forte Partners), are o suprafata de 11.000 mp, fiind situat in zona Grozavesti, in imediata apropiere a statiilor de metrou Grozavesti si Basarab si gazduieste, in prezent, trei cladiri-monument (dependintele Maltarie, Orzarie si Corp Administrativ ale fostei Fabrici de Bere Grivita), care vor fi restaurate si incluse in arhitectura viitorului complex.
"Dupa aproape 10 ani de prezenta in Romania, in care am dezvoltat mai multe proiecte rezidentiale, consideram ca este momentul unei investitii de amploare, prin care sa demonstram expertiza Hanner si pe alte sectoare ale pietei imobiliare. Zona Grozavesti este intr-o continua dezvoltare si se contureaza deja ca un nou pol de birouri, astfel incat a fost o alegere fireasca pentru prima dezvoltare mixta a Hanner in Romania, care va include o suprafata generoasa de spatii de birouri moderne, dezvoltate conform celor mai inalte standarde in materie de design si tehnologie", a declarat Mindaugas Valuckas, CEO al Hanner Holding.
Pe segmentul de birouri, grupul Hanner a dezvoltat, pana in prezent, sapte proiecte, care totalizeaza peste 150.000 mp, din care 50.000 mp vor fi livrati in perioada imediat urmatoare. Printre chiriasii Hanner se numara companii multinationale precum Henkel, Johnson & Johnson, Nokia, Novartis, Rockwool, MSC, Servier sau Ambasada Israelului. La nivel global, Hanner are o vasta experienta in dezvoltarea de proiecte imobiliare pe pietele din Lituania, Letonia, Rusia, Ucraina, Belarus si Romania si are in plan extinderea in Germania si Marea Britanie. Compania detine active in valoare de peste un miliard de euro si realizeaza investitii folosind resursele proprii.
Pe segmentul rezidential, la nivel global, compania a dezvoltat peste 4.000 de apartamente, cu o suprafata construita de 400.000 de mp, fiind implicata si in constructia de unitati logistice, cladiri de birouri, centre comerciale si parcari subterane sau supraetajate, care totalizeaza peste 250.000 mp. In Romania, Hanner a investit, pana in prezent, peste 60 milioane de euro in trei proiecte rezidentiale, respectiv The Park, Carol Park Residence si City Residence.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19C4E FORUMALLBIMACADTeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere