Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - IBB HIB Romania: Crestere de 715% a cifrei de afaceri din 2021, la 39 milioane euro
IBB HIB Romania: Crestere de 715% a cifrei de afaceri din 2021, la 39 milioane euro
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 27 Iun 2022 06:47
IBB HIB Romania intra in top 100 de companii de constructii conform cifrelor de afaceri nete declarate pentru 2021, cu o crestere de 715% fata de anul anterior

IBB HIB Romania, parte a grupului romano-german IBB Holding, a raportat pentru 2021 o cifra de afaceri de 193,18 milioane de lei (39 milioane de euro), in crestere cu 715% fata de anul anterior. "Rezultatul financiar aferent anului 2021 propulseaza compania IBB HIB Romania in top 100 companii de constructii si demonstreaza ca rigoarea germana cu care ne desfasuram activitatea si calitatea serviciilor si produselor noastre, ne-au transformat intr-un timp scurt, intr-un partener de incredere si in Romania, pentru piata de constructii", au transmis reprezentantii companiei.
IBB HIB Romania desfasoara activitati generale de constructii pe teritoriul Romaniei incepand cu anul 2016. Numeroasele proiecte de constructii finalizate dovedesc experienta solida, eficienta si profesionalismul. IBB-HIB Romania este o companie puternica, flexibila si capabila sa se plieze pe nevoile fiecarui client cu o gama de servicii ce include: sapaturi si terasamente; executie de drumuri, autostrazi si poduri, cai ferate de suprafata si subterane; constructii civile si industriale; demolari; inchirieri utilaje de constructii pentru terasamente, excavatii, nivelari, compactari, transport de materiale, etc. Alaturi de serviciile oferite IBB HIB Romania ofera si o gama de materiale de constructii produse dupa retele certificate: diferite clase de beton, mixturi asfaltice, alte produse din beton, ciment, ipsos.
 
 
Grupul de Companii IBB a fost infiintat in 2012, in Germania de o familie de antreprenori romani, si a castigat o reputatie solida in industria de constructii din Germania, remarcandu-se prin serviciile de inalta calitate din intreaga gama de operatiuni si management, necesare implementarii lucrarilor de constructii de mare complexitate, precum executia de constructii civile si industriale, lucrari de sapaturi si terasamente, executie de drumuri, poduri si autostrazi.
Pornind de la deviza ”Impreuna construim un VIITOR sustenabil” in 2016 grupul a adus experienta din Germania in Romania si a infiintat IBB - HIB Romania. "Misiunea noastra este sa schimbam Romania de maine construind azi, cu pasiune si respect fata de mediu, pentru generatiile actuale si viitoare, structuri durabile, care sa imbunatateasca standardele de locuire sau sa ajute la dezvoltarea retelei de transport din Romania", mai precizeaza reprezentantii grupului IBB.
 
VideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
hilti
leviatan
Ubitech
viarom
strabag nivel 1
leviatan
rigips
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
BMI_Icopal
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere