Agenda Constructiilor
Duminica, 23 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - IBB Holding a inaugurat statia de betoane Mogosoaia, investitie de 7,5 milioane lei
IBB Holding a inaugurat statia de betoane Mogosoaia, investitie de 7,5 milioane lei
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 03 Apr 2024 10:38
IBB Holding Group SA (IBB Holding), unul dintre liderii industriei de constructii din Romania, in domenii precum infrastructura, constructii civile si industriale, productie de beton si asfalt, dezvoltare imobiliara, precum si servicii conexe constructiilor, a inaugurat o noua statie de betoane in Mogosoaia, zona de nord a Bucurestiului, dupa o investitie de 7,5 milioane de lei. 
In prezent, Grupul are 3 fabrici care produc beton pentru constructii ingineresti, beton rutier si agregate stabilizate cu ciment, in proximitatea Bucurestiului, in Pantelimon, Ciorogarla, Mogosoaia, precum si o statie de productie mixturi asfaltice in Pantelimon. IBB Holding raspunde, astfel, solicitarilor tot mai numeroase primite din partea clientilor pentru furnizarea de beton, atat pentru proiecte de infrastructura, cat si pentru constructii civile si industriale, in special in zona de nord a Capitalei. Betoanele si produsele din beton sunt supuse unei verificari si monitorizari continue pentru a se asigura ca respecta standardele tehnice si cerintele de calitate ale clientilor. 
Ion Craciunescu CEO, fondator IBB Holding:
"Prin intermediul acestei noi statii de betoane situate in nordul Bucurestiului, in Mogosoaia, suntem intr-o pozitie favorabila pentru a participa la licitatii pentru proiecte de infrastructura in aceasta zona si a stabili parteneriate strategice cu dezvoltatori imobiliari. Mai mult, putem asigura calitatea materialelor utilizate, servicii mai rapide si eficiente. Strategia noastra este sa oferim servicii integrate cu productia, cu responsabilitate fata de mediu si fata de generatiile viitoare, adaptate fiecarui tip de proiect in care suntem implicati: de infrastructura, de constructii rezidentiale, comerciale sau industriale. Nevoia reala pe care Romania o are atat in ceea ce priveste investitiile in infrastructura, cat si in fondul de locuinte, precum si proiectele deja demarate, ne determina sa privim cu optimism dezvoltarea afacerilor noastre pe termen mediu si lung.”
Statia de betoane din Mogosoaia este certificata conform standardelor de calitate a controlului productiei pentru fabricarea betoanelor pentru constructii ingineresti, betoanelor rutiere si de agregate stabilizate cu ciment, avand o capacitate de productie de 100 metri cubi pe ora. Aceasta certificare atesta angajamentul IBB Holding pentru asigurarea calitatii produselor si respectarea celor mai inalte standarde in domeniul constructiilor.
 
 
IBB Holding are o reputatie solida construita in timp, prin servicii de calitate in implementarea lucrarilor de mare complexitate in infrastructura, lucrari de terasamente, executie de drumuri, poduri si autostrazi, piste aeroportuare, executia de constructii civile, industriale si rezidentiale. 
Printre cele mai importante proiecte finalizate sunt modernizarea pistei PDA2 a Aeroportului Henri Coanda, modernizarea pistelor Aerodromului Clinceni, si suprastructura rutiera a nodului rutier Berceni-Bucuresti, supralargirea la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului Bucuresti si amenajarea nodului rutier Oltenita-Bucuresti, supralargirea la 4 benzi de circulatie pentru DN1, kilometrul 95+100 si kilometrul 95+400 in Cornu, Prahova. De asemenea, Grupul are o valoare contractata de proiecte in curs de executie de peste 270 milioane de euro, cele mai importante proiecte fiind: Autostrada A7 Lot 1 Dumbrava – Mizil, drumul de deviere DN1D - A7, supralargirea la 4 benzi si constructia unei parcari de lunga durata cu o suprafata de aproximativ 30.000 mp - Drumul National Centura Bucurestiului (A0) intre Autostrada A1 si DN5, lucrari de intretinere periodica si reparatii ale drumurilor la nivel national in Prahova, Giurgiu si Bucuresti precum si pentru Autostrada A2, A3.
***
IBB Holding Group SA este un grup de companii ce activeaza in industria de constructii, in domenii precum infrastructura, constructii civile si industriale, productie de beton si asfalt, dezvoltare imobiliara, precum si servicii conexe constructiilor. Activitatea din Romania a inceput in anul 2016 prin infiintarea companiei IBB-HIB Romania si are in portofoliu, pana in prezent, peste 60 de proiecte finalizate, devenind una dintre cele mai mari companii din domeniul infrastructurii si constructiilor civile si industriale. Grupul insumeaza 12 companii si detine facilitati proprii de productie de asfalt si beton, autobasculante, autobetoniere si utilaje, precum si un laborator performant de analiza si incercari in constructii. IBB Holding a fost infiintat de Ion Craciunescu, antreprenor cu peste 30 de ani de experienta in domeniul constructiilor din Romania si Germania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
concelex
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
Acvatot 2019
konsent
Ubitech
viarom
BogArt
quadratum
rigips
ERBASU CONSTRUCT
ness project
MAKITA
theda mar
EDIT-Structural
leviatan
siniat
CDS

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander