Agenda Constructiilor
Sambata, 16 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - NORDIS anunta extinderea echipei de management cu 4 numiri in functii cheie
NORDIS anunta extinderea echipei de management cu 4 numiri in functii cheie
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 03 Sep 2021 12:31
Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere si rezidentiale de 5 stele din Romania, anunta extinderea echipei Nordis Hotels cu patru numiri in functii cheie de management, recrutati din cadrul celor mai renumite lanturi hoteliere din lume. Noii colegi se alatura Nordis Hotels pentru a sustine viziunea dezvoltatorului de a crea un nou standard al serviciilor de 5 stele in Romania.
Nordis Group abordeaza o strategie de recrutare aparte, care pune accentul pe cladirea unor echipe formate din experti, lideri premiati, persoane ale caror talent si performante deosebite sunt recunoscute atat la nivel national, cat si international.
Luna septembrie marcheaza o etapa importanta pentru Nordis Hotels care si-a extins echipa cu patru profesionisti cu o experienta notabila in industria ospitalitatii din teritorii precum: Germania, Spania, Belgia, Italia, Azerbaijan, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Oman, China si Rusia, care in prezent ocupa pozitii de top in departamentele de Marketing si Vanzari, Cazare, Food & Beverages si Financiar in cadrul Nordis Hotels.
Mirela Bejan, anterior Director de Marketing in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cu o experienta de peste doua decenii in industria hoteliera locala si internationala, va ocupa pozitia de Director Vanzari si Marketing, Nordis Hotels. Numeroase titluri si premii precum „Manager of the year”, „Event Management Team of The Year” si „Worldwide Leadership Diamond Award” marcheaza performantele Mirelei in Event Management si Leadership.
Pe parcursul carierei sale de peste 25 de ani in industria hoteliera, Cristian Janz - Director de Cazare Nordis Hotel Mamaia, a acumulat o experienta internationala in peste noua tari, in care a manageriat echipe de peste 350 de angajati in hoteluri precum Marriott, Ritz-Carlton, Ramada sau Renaissance.
Elena Georgescu ocupa functia de Director Economic, in cadrul Nordis Hotels, iar inainte de a se alatura acestei echipe, a activat in reteaua Accor. Are o experienta de peste 20 de ani in industria hoteliera, perioada in care a contribuit la deschiderea a trei hoteluri in Romania, ocupand pozitii de Director Financiar, dar si Director General.
Claudiu Rusu este Executive Chef pentru Nordis Hotel Mamaia, cu o experienta de peste doua decenii in domeniu. Timp de 19 ani, Claudiu a lucrat ca Executive Sous Chef alaturi de Princess Cruises, lideri mondiali in croaziere de lux, cu peste 2 milioane de pasageri in destinatii de top din intreaga lume. Claudiu va asigura pentru Nordis Hotel Mamaia expertiza necesara asigurarii unui nivel ridicat in tot ceea ce inseamna componenta gastronomica si sporirea gradului de calitate a ospitalitatii.
„Vrem sa demonstram ca lucrurile se pot face fara compromis si in Romania, dar nu am reusi sa facem acest lucru fara unii dintre cei mai buni oameni in domeniile lor de activitate. Cu aceste patru noi numiri, suntem increzatori ca planurile pe care le avem in derulare vor fi implementate cu succes si ca le vom putea oferi tuturor oaspetilor nostri servicii si beneficii la cel mai ridicat nivel al asteptarilor”, a declarat Bogdan Saitos, Managing Partner Nordis Hotels.
 
AUTODESKALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLASTjungheinrichgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
leviatan
hidroplasto
leviatan
Acvatot 2019
hilti
Ubitech
strabag nivel 1
cv water 2021
rigips
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
bienala
AHK 2018
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere