Agenda Constructiilor
Vineri, 04 Decembrie 2020
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - P3 Bucharest A1 are statie CFR pentru calatori si construieste noi spatii de cazare
P3 Bucharest A1 are statie CFR pentru calatori si construieste noi spatii de cazare
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 08 Oct 2020 13:39
P3 Logistic Parks (“P3”) a semnat un protocol de colaborare cu Sucursala Regionala de Transport Feroviar de Calatori Bucuresti (CFR Calatori). Acesta consta in acordarea de opriri in dreptul parcului P3 Bucharest A1 pentru trenurile Regio si InterRegio care circula pe ruta Bucuresti - Videle si retur. Aceasta noua facilitate de transport va permite chiriasilor din parcul P3 Bucharest A1 sa recruteze forta de munca din localitatile adiacente, pe ruta Rosiori - Videle - P3 Bucharest A1 - Basarab - Gara de Nord si retur. Incepand cu 21 septembrie 2020 se poate ajunge in parcul P3 cu trenul, de la Gara de Nord sau Basarab, in aproximativ 17 - 25 de minute.
P3 este singurul dezvoltator de spatii logistice care detine o astfel de solutie de transport feroviar pentru persoane, completand astfel serviciile de transport de marfa pe cale ferata din cadrul terminalului intermodal din P3 Bucharest A1, activ inca din anul 2011.
Sinziana Pardhan, Managing Director P3 in Romania, afirma: „Ne bucuram sa putem oferi clientilor nostri aceasta facilitate si sa venim in intampinarea problemelor cu forta de munca cu care acestia se confrunta. Calatoria cu trenul se doreste a fi o alternativa de transport mai accesibila din punct de vedere al costurilor si mai rapida pentru a aduce forta de munca in P3 Bucharest A1, fata de microbuzele pe care chiriasii le utilizeaza in prezent. Astfel incercam sa ne aliniem si la trendul european de a folosi mijloace de transport in comun cat mai putin poluante. Consideratia si aprecierile noastre merg catre CFR Calatori, carora le multumim pentru deschidere si profesionalism. Noua configuratie de transport va aduce rezultate pozitive atat partenerilor nostri de business, cat si persoanelor din localitatile invecinate interesate de un loc de munca in cadrul comunitatii P3 Bucharest A1.”
CFR Calatori, spune: „Salutam initiativa P3 de a implementa acest nou proiect de business. Suntem incantati sa contribuim activ la dezvoltarea de noi solutii logistice si in zona de vest a Bucurestiului, solutii care tin cont de ultimele concepte europene cu privire la mobilitatea fortei de munca. Misiunea CFR Calatori este aceea de asigura mobilitatea calatorilor, contribuind, in acelasi timp, la dezvoltarea societatii. In acest context, ne dorim sa construim pentru organizatia noastra o pozitie sustenabila in toate segmentele si zonele geografice ale tarii, astfel romanii sa poata calatori catre orice destinatie din tara, fie in scopuri de serviciu sau recreationale. Lucram intens pentru a raspunde provocarii de a tine pasul cu nevoile lumii moderne in ceea ce priveste mobilitatea si viteza de evolutie a noilor tehnologii si vom continua sa punem calatorii in centrul activitatilor noastre.”
Cu o suprafata de 380.000 de metri patrati, 14 depozite si un teren care permite construirea a inca 100.000 de metri patrati de spatii logistice, P3 Bucharest A1 este cel mai complex parc industrial din capitala. Aditional terminalului de cale ferata care deserveste segmentul de transport marfa si caruia i-a fost adaugata de curand facilitatea de transport calatori, parcul dispune si de o cantina-restaurant cu suprafata de 400 de metri patrati si 200 de locuri la mese care va fi deschisa incepand cu luna noiembrie. Mai mult, dezvoltatorul este aproape de finalizarea constructiei pentru proiectul de spatii de cazare. Noul hostel va avea capacitatea de a acomoda 212 persoane si va fi disponibil pentru angajatii care isi desfasoara activitatea in cadrul parcului.
In intervalul cuprins intre vara anului 2019 si vara anului 2020, P3 a semnat, in Romania, contracte pentru 173.000 de metri patrati, dintre care 77.881 mp reprezinta prelungiri si contracte pe termen scurt, 95.374 sunt contracte pe termen lung, iar peste 29.000 mp sunt contracte cu clienti noi.
 
VideoConfAC-iulelmas_1octALLBIMCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
ssab ag antrepriza generala
rigips
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere