Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - PAVAL Holding creeaza Europolis Office, pentru gestionarea portofoliului de birouri
PAVAL Holding creeaza Europolis Office, pentru gestionarea portofoliului de birouri
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 25 Nov 2022 14:14
Paval Holding Properties, vehiculul de investitii imobiliare detinut de familia Paval, isi consolideaza portofoliul de cladiri de birouri din Romania prin achizitia a sapte proiecte emblematice de la CA Immo. Noua divizie creata, Europolis Office, va fi coordonata de Marian Roman, unul dintre cei mai respectati lideri din piata imobiliara, care a condus anterior echipa CA Immo din Romania.
Portofoliul preluat de Paval Holding Properties totalizeaza o suprafata inchiriabila de aproximativ 165.000 mp si este considerat cel mai amplu si mai longeviv portofoliu din piata de birouri din Romania. Cele sapte proiecte de birouri, Bucharest Business Park, Campus 6.1, Europe House, Opera Center 1 si 2, Orhideea Towers si River Place, sunt amplasate strategic in imediata apropiere a principalelor statii de metrou si a celor mai mari universitati din Bucuresti.
Desi cladirile vor avea un nou proprietar, echipa de management care a asigurat an de an succesul portofoliului va ramane neschimbata. Aceasta va continua sa fie coordonata de Marian Roman, care condus echipa locala a CA Immo in ultimii 12 ani.
„Prin aceasta achizitie majora reconfirmam increderea noastra in potentialul pe termen lung al sectorului imobiliar din Romania. Consolidam portofoliul Paval Holding cu cladiri performante de birouri, in locatii ireplicabile din Capitala. In plus, ne bucuram sa preluam si echipa locala de management, o echipa bine sudata si experimentata, care va continua sa asigure succesul acestui portofoliu. Odata cu cei 165.000 mp de birouri putem spune ca am preluat si peste 100 de ani de experienta“, a declarat Karina Paval, vicepresedinte, Paval Holding.
Cu o experienta de peste 20 de ani in toate procesele de real estate, de la development si leasing, la property si asset management, echipa coordonata de Marian Roman a reusit sa consolideze de-a lungul timpului pozitia CA Immo in topul celor mai importanti proprietari de cladiri de birouri din Romania.
„Ma bucur sa ma alatur echipei Paval Holding si sa pot contribui la dezvoltarea unui portofoliu imobiliar premium, 100% romanesc. Intr-o piata dinamica precum cea de real estate, experienta si constanta unei echipe pot face diferenta atat in rata de ocupare a cladirilor, cat si in cea de retentie a chiriasilor. Contractele de inchiriere a caror perioada a depasit 15 ani sau rata de ocupare a portofoliului stabila la aproape 100% sunt rezultatul eforturilor de echipa”, a declarat Marian Roman, Managing Director, Europolis Office Division, parte din Paval Holding Properties.
Chiriasi de top din industrii diverse precum IT&C, financiar – bancar, retail sau industria medicala si farmaceutica au ales cladirile Bucharest Business Park, Campus 6.1, Europe House, Opera Center 1 si 2, Orhideea Towers si River Place in mod repetat, durata contractelor de inchiriere stabilind noi recorduri pentru piata din Romania. In acelasi timp, rata de ocupare a portofoliului s-a mentinut istoric la peste 90%.
Achizitia portofoliului CA Immo din Romania de catre Paval Holding marcheaza un dublu record pentru piata locala de real estate, fiind cea mai mare tranzactie inregistrata vreodata si cea mai mare investitie a unui antreprenor roman in piata imobiliara.
Paval Holding pune in prim plan valoarea creata de oameni, motiv pentru care aceasta investitie vizeaza inclusiv echipa deja existenta. Acest lucru transmite incredere si totodata un angajament pentru performanta din partea noului proprietar.
 
ALLBIMman and machineTERAPLASTVideoConfAC-iulMESENBURG
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
strabag nivel 1
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
leviatan
CELCO 2020
viarom
Ubitech
BALTIC
Acvatot 2019
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
rigips
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023